Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 mar 2022 - Anul XXVII, nr. 49 (7966)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Mai multe săli de clasă de la o școală din Siret au fost transformate în adăposturi pentru refugiați

Marţi, 1 Martie 2022 (11:04:28)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mai multe săli de clasă de la o școală din Siret au fost transformate în adăposturi pentru refugiații din Ucraina. Prefectul județului Suceava a spus că este vorba despre Școala Gimnazială „Petru Mușat” din Siret, acolo unde în sălile de clasă și sala de sport au fost amplasate paturi și saltele pentru cazarea refugiaților. În momentul de față, în aceste spații sunt cazate 120 de persoane venite din Ucraina.

Prefectul județului, Alexandru Moldovan, a amintit, în contextul afluxului de persoane care se refugiază din Ucraina ca urmare a conflictului armat din această țară, că la Siret a fost operaționalizată o tabără mobilă cu o capacitate de 402 de locuri. Alexandru Moldovan a spus că până în prezent în această tabără au intrat 360 de persoane și doar 14 mai sunt prezente în această locație în momentul de față.

Moldovan a spus că și în municipiul Rădăuți a fost operaționalizată o tabără movilă, fiind disponibile 201 de locuri în corturi, care nu găzduiește nici un refugiat. În schimb, el a afirmat că astăzi, în sala de sport polivalentă din Rădăuți sunt găzduiți 270 de cetățeni din India, alți zece, din aceeași țară, fiind repartizați în sala de lupte din acest municipiu. Cei mai mulți cetățeni indieni, marea lor majoritate studenți, sunt cazați în spațiile sălii de sport din orașul Milișăuți. Începând de ieri după amiază, în sala de sport din Milișăuți au fost cazați nu mai puțin de 618 de cetățeni indieni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mai multe săli de clasă de la o școală din Siret au fost transformate în adăposturi pentru refugiați.
 Vizualizări articol: 892 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mai multe săli de clasă de la o școală din Siret au fost transformate în adăposturi pentru refugiați0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei