Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 mar 2022 - Anul XXVII, nr. 49 (7966)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Crucea Roșie Suceava sprijină refugiații din Ucraina

Marţi, 1 Martie 2022 (09:25:08)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Crucea Roșie Suceava sprijină refugiații din Ucraina și își exprimă profunda îngrijorare cu privire la deteriorarea rapidă a situației din Ucraina, ce are consecințe devastatoare asupra populației civile. Directorul Crucea Roșie Suceava, Corneliu Dediu, a spus că sute de mii de oameni care locuiesc aproape de zona de contact se confruntă în mod regulat cu lipsa accesului la alimente, apă și electricitate. Aceasta este realitatea lor zilnică de aproape opt ani de violență continuă care acum îi determină să fugă din calea războiului.

„Crucea Roșie Suceava a intervenit deja în sprijinul persoanelor care se refugiază din calea războiului prin deschiderea unui punct de ajutorare a celor care tranzitează Vama Siret, loc în care aceste persoane primesc alimente, apă, paturi, mănuși, dezinfectanți, ciocolată, fructe, scutece pentru copii și cartele telefonice gratuite. Această activitate se desfășoară non-stop, în punctul de ajutorare al Crucii Roșii aflându-se în permanență voluntarii noștri de încredere”, a explicat Corneliu Dediu. De asemenea, a fost efectuat un transport cu produse către persoanele care așteaptă în Ucraina să intre în România perioade lungi de timp, în condiții de iarnă și cu copii mici. Activitățile Crucii Roșii Suceava se derulează în strânsă colaborare cu autoritățile județene, în conformitate cu deciziile luate în cadrul Comandamentului județean pentru sprijinirea celor care se află în această situație dificilă generata de invazia Rusiei în Ucraina. Pentru cei care doresc sa susțină Crucea Roșie Suceava în misiunea pe care aceasta și-a asumat-o, o pot face în contul special pentru refugiații din Ucraina: RO21RNCB0244020411980024 (LEI) deschis la BCR.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Crucea Roșie Suceava sprijină refugiații din Ucraina.
 Vizualizări articol: 953 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Crucea Roșie Suceava sprijină refugiații din Ucraina5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei