Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 mar 2022 - Anul XXVII, nr. 49 (7966)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Refugiații din Ucraina, transportați cu autobuze electrice ale TPL, de la Siret la Suceava

Marţi, 1 Martie 2022 (19:22:20)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Începând de marți, 1 martie, refugiații din Ucraina care ajung în Vama Siret au la dispoziție mai multe curse zilnice efectuate cu autobuze electrice din cadrul flotei TPL Suceava.

La solicitarea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, municipalitatea suceveană asigură transportul refugiaților din Ucraina, de la Vama Siret la Aeroportul Suceava, autogară, gară, dar și în Centru sau la Hotel Mandachi, acestea fiind destinațiile solicitate până acum de cei care au fugit din calea războiului.

Dacă inițial se vorbea de efectuarea de curse cu nouă autobuze Irisbus Iveco, adică cele albe, model clasic, marți, în vamă au fost trimise autobuze electrice, noi, care au atras imediat atenția, inclusiv prin culoarea lor, verde, care indică faptul că e vorba de un transport ecologic.

Cele patru autobuze electrice au efectuat patru curse marți, la fel vor face și în zilele următoare, fiind limitate la un anumit număr de călătorii atât de distanța care trebuie parcursă, de aproape 100 de km la cursă, cât și de capacitatea bateriilor autobuzelor, care trebuie reîncărcate.

Conform reprezentanților TPL, la fiecare cursă, autobuzele au transportat câte 50-60 persoane/vehicul, limitarea fiind impusă nu doar de faptul că atâtea locuri sunt pe scaune, dar și pentru că nu încap mai mulți, pentru că majoritatea călătorilor sunt cu copii, cărucioare și bagaje.

Autobuzele electrice puse la dispoziție de Primăria Suceava, pentru transportul refugiaților din Vama Siret, vor face curse zilnice cât timp va fi nevoie, conform dispozițiilor primite.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Refugiații din Ucraina, transportați cu autobuze electrice ale TPL, de la Siret la Suceava.
 Vizualizări articol: 1325 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Refugiații din Ucraina, transportați cu autobuze electrice ale TPL, de la Siret la Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei