Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 feb 2022 - Anul XXVII, nr. 37 (7954)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Prefectul Moldovan vrea să reducă rata șomajului din județ prin organizarea mai multor burse ale locurilor de muncă

Marţi, 15 Februarie 2022 (16:21:01)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan, vrea să reducă rata șomajului prin organizarea mai multor burse ale locurilor de muncă. Alexandru Moldovan a spus că având în vedere situația șomajului înregistrat la nivelul județului Suceava, cu o rată de 4,52% la sfârșitul anului 2021, reprezentând peste 10.000 de persoane care beneficiază de ajutor de șomaj, a solicitat în data de 8 februarie a.c. implicarea activă a autorităților locale ale municipiilor din județ în sprijinirea unui demers comun al Instituției Prefectului și Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă Suceava, în vederea organizării unor burse ale locurilor de muncă în toate zonele județului.

În acest sens el a spus că a fost lansată campania „Împreună”, care își propune să vină în sprijinul comunităților locale prin reducerea presiunii economice și sociale produse de numărul ridicat de șomeri, venind în completarea eforturilor depuse de autoritățile locale și mediul de afaceri. „Campania <Împreună> nu se adresează doar șomerilor aflați în evidență și plată, ci tuturor celor care doresc să muncească legal, astfel încât drepturile care derivă din calitatea de angajat să le fie pe deplin respectate, în acord cu legislația în vigoare”, a precizat Moldovan. El a adăugat că un eveniment în cadrul acestei campanii va fi organizat în Fălticeni, în perioada 10-13 martie a.c., în incinta Bibliotecii Municipale ”Eugen Lovinescu”, cu sprijinul primăriei, prin primarul Cătălin Coman și administratorul public Alexandru Rădulescu.

„Ne exprimăm încrederea că autoritățile locale se vor implica consistent în desfășurarea Campaniei <Împreună>, astfel încât bursele locurilor de muncă să se desfășoare la nivelul întregului județ, cu o ofertă adaptată particularităților fiecărei zone”, a declarat Alexandru Moldovan, care consideră că toți cetățenii care doresc să muncească cu forme legale trebuie să fie ajutați și încurajați în demersul lor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prefectul Moldovan vrea să reducă rata șomajului din județ prin organizarea mai multor burse ale locurilor de muncă.
 Vizualizări articol: 807 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prefectul Moldovan vrea să reducă rata șomajului din județ prin organizarea mai multor burse ale locurilor de muncă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei