Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 feb 2022 - Anul XXVII, nr. 37 (7954)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

COMUNICAT DE PRESĂ

Anunț de începere implementare proiect “Îmbunătățirea serviciilor educaționale și a spațiilor publice urbane în municipiul Rădăuți, județul Suceava”

Beneficiarul: Unitatea Administrativ Teritorială Municipiul Rădăuți, implementează în perioada 05.11.2021-31.12.2023 proiectul cu titlul “Îmbunătățirea serviciilor educaționale și a spațiilor publice urbane în municipiul Rădăuți, județul Suceava”, având codul SMIS este 126617.

Acest proiect se finanțează prin Programului Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 13 - Sprijinirea regenerării orașelor mici și mijlocii, Prioritatea de investiții 9b - Promovarea incluziunii sociale, combaterea sărăciei și a oricărei forme de discriminare, Obiectivul specific 13.1 - Îmbunătățirea calității vieții populației în orașele mici și mijlocii din România.

AUTORITATEA DE MANAGEMENTeste Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, iar Organismul Intermediar este Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est.

VALOAREA TOTALĂ A PROIECTULUIeste de 24.168.795,98 lei, din care valoarea finanțării nerambursabile: 15.737.242,46 lei.

Dezvoltarea echilibrată a unui teritoriu se poate baza doar pe o abordare integrată, atât din punct de vedere al infrastructurii fizice, cât și în ceea ce privește dezvoltarea serviciilor. În acest context, obiectivul general al proiectului vizează îmbunătățirea calității vieții populației în municipiul Rădăuți, județul Suceava prin crearea de facilități care vor deservi majoritatea locuitorilor.Prin crearea acestor facilitați se urmărește, concomitent, îmbunătațirea serviciilor sociale, culturale și recreative, precum și îmbunătățirea spațiilor publice urbane din municipiul Rădăuți cu implicații asupra îmbunătățirii calității vieții populației, în general.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

1. Construirea de locuințe sociale în Municipiul Rădăuți, județul Suceava, în aproximativ 3 ani de la semnarea contractului de finanțare, investiție ce va contribui la îmbunătățirea calității vieții persoanelor defavorizate.

2. Dezvoltarea serviciilor de îngrijire a copiilor de vârstă preșcolară și școlară în Municipiul Rădăuți, județul Suceava, în aproximativ 3 ani de la semnarea contractului de finanțare. Obiectivul va fi atins prin construirea și dotarea unei creșe și grădinițe în Municipiul Rădăuți, județul Suceava, cu impact direct asupra calității vieții locuitorilor acestui municipiu.

3. Îmbunătățirea calității infrastructurii rutiere în Municipiul Rădăuți, județul Suceava, în aproximativ 3 ani de la data semnării contractului de finanțare. Obiectivul vizează modernizarea și reabilitarea drumurilor de interes local din Municipiul Rădăuți, județul Suceava, cu impact pozitiv asupra calității vieții populației orașului.

4. Reabilitarea esplanadei centrale a Municipiul Rădăuți, județul Suceava în aproximativ 3 ani de la semnarea contractului de finanțare. Obiectivul va fi atins prin crearea unor spații de fântâni, a unei zone de amfiteatru în Municipiul Rădăuți, județul Suceava, asigurându-se astfel o îmbunătățire a spațiului urbanistic și a calității vieții locuitorilor acestui municipiu.

Date de contact ale beneficiarului:

Municipiul Rădăuți, strada Piața Unirii, nr. 2, județul Suceava

Telefon 0230561140, Fax 0230564703, E-mail: relatiipublice@primariaradauti.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Anunț de începere implementare proiect “Îmbunătățirea serviciilor educaționale și a spațiilor publice urbane în municipiul Rădăuți, județul Suceava”.
 Vizualizări articol: 868 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Anunț de începere implementare proiect “Îmbunătățirea serviciilor educaționale și a spațiilor publice urbane în municipiul Rădăuți, județul Suceava”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei