Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 iun 2020 - Anul XXV, nr. 130 (7435)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Lemn în valoare de aproape 1 milion de lei, confiscat în Suceava, în urma acțiunii coordonate de la București

Vineri, 5 Iunie 2020 (16:20:17)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

 

Poliția Română a anunțat, vineri, rezultatele acțiunii de control de amploare derulate timp de patru zile la agenți economici din domeniul forestier, în județul Suceava. Succint, s-au confiscat peste 3.000 de mc material lemnos, în valoare de aproape 1 milion de lei.

Acțiunea a fost organizată de polițiștii Direcției de Ordine Publică – Serviciul Protecția Fondului Forestier și Piscicol, împreună cu polițiști din cadrul inspectoratelor de poliție județene Suceava, Maramureș, Neamț, Bacău, Bistrița-Năsăud, Mureș, Covasna și Vrancea, alături de personal silvic adus în general din alte zone ale țării.

Acțiunea a fost coordonată din aer de un elicopter al Inspectoratului General de Aviație din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Echipele de control au descins la 15 agenți economici cu obiect de activitate în domeniul forestier, care erau pe o listă neagră întocmită anterior.

În cele patru zile, polițiștii au aplicat 34 de amenzi, în valoare totală de 144.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 171/2010, privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, și au constatat o infracțiune de evaziune fiscală.

Ca măsură complementară s-a dispus confiscarea a 3.101 mc de material lemnos, în valoare totală de aproximativ 943.000 de lei.

Activitățile s-au desfășurat în colaborare cu specialiști silvici din cadrul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor, gărzile forestiere Brașov, Cluj, Focșani, Râmnicu Vâlcea și Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lemn în valoare de aproape 1 milion de lei, confiscat în Suceava, în urma acțiunii coordonate de la București.
 Vizualizări articol: 3071 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Lemn în valoare de aproape 1 milion de lei, confiscat în Suceava, în urma acțiunii coordonate de la București2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei