Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 iun 2020 - Anul XXV, nr. 130 (7435)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Șantiere de modernizare a drumurilor, deschise în toate zonele județului Suceava

Vineri, 5 Iunie 2020 (16:05:54)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Președintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, s-a întâlnit, vineri, la Suceava, cu conducerea Direcției Regionale de Drumuri și Poduri pentru a discuta despre stadiul investițiilor la drumurile naționale de pe teritoriul județului Suceava, a informat CJ, printr-un comunicat de presă.

Potrivit comunicatului, discuțiile au fost urmate de o vizită de lucru pe șantierele de la drumurile naționale la care se execută lucrări de modernizare. Pe DN 2, sectorul Grănicești – Siret, lucrările ar putea fi finalizate în trei săptămâni.

„Am solicitat conducerii de la Drumuri Naționale să găsească soluții pentru a continua cu asfaltarea și în orașul Siret și apoi mai departe, până în Vama Siret - 4,8 km. Este important acest lucru pentru că, în sfârșit, după ani de zile, se deblochează proiectul de reabilitarea a Vămii Siret”, a transmis Gheorghe Flutur.

Se lucrează și la ruta ocolitoare a municipiului Rădăuți, care de asemenea ar putea fi finalizată în acest an, și pe DN 18 Iacobeni - Cârlibaba – Borșa, pentru a se încheia recepția lucrărilor.

Alte drumuri naționale care au făcut subiectul discuțiilor au fost DN 17 între Suceava și Gura Humorului și între Vatra Dornei - Poiana Stampei, DN 17A Câmpulung Moldovenesc – Sadova - Vatra Moldoviței, unde deja au început lucrările.

Chiar dacă drumurile naționale nu sunt atributul Consiliului Județean, Flutur a spus că a solicitat DRDP finalizarea lucrărilor pe DN 29A Suceava – Dorohoi, prin Adâncata și Zvoriștea, și repararea unor porțiuni de drum în zona Pojorâta.  

În ceea ce privește drumurile județene, aflate în subordinea Consiliului Județean, Gheorghe Flutur a afirmat că „județul este un șantier” și se lucrează la drumurile din Mălini, Slatina, Boroaia, Hârtop, Vulturești, Mușenița, Pleșa, Stulpicani, Gemenea, Frătăuții Noi, Frătăuții Vechi, Bilca, Câmpulung Moldovenesc-Rarău, Panaci, Teșna și se execută lucrări de plombare la majoritatea drumurilor județene afectate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șantiere de modernizare a drumurilor, deschise în toate zonele județului Suceava.
 Vizualizări articol: 1294 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Șantiere de modernizare a drumurilor, deschise în toate zonele județului Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei