Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 iun 2020 - Anul XXV, nr. 130 (7435)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Relaxare la terasă și fashion shopping, la Iulius Mall Suceava

Vineri, 5 Iunie 2020 (17:22:03)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Weekendul prelungit este un bun motiv să apeși butonul de pauză și să te bucuri de primele zile de vară, alături de prietenii tăi.

Transformă timpul liber într-o „vacanţă”, pentru că îl poți petrece în aer liber la terasa Promenade sau în timp ce faci terapie prin shopping la H&M.

Totul cu responsabilitate și măsuri de protecție!

Vara își intră în drepturi, iar pauzele de cafea sau ieșirile în oraș le poți stabili pe terasa Promenade de la Iulius Mall. Este locul în care te poți bucura de gustul cafelei desăvărșite, într-o atmosferă prietenoasă și vibrantă. Și Starbucks te așteaptă cu cele mai bune specialități de cafea și cu deserturi gustoase, în regim takeaway. Siguranța ta este pe primul loc, astfel că sunt respectate măsurile de distanțare fizică și de protecție, printre care: mesele sunt dezinfectate după fiecare client și sunt amplasate la o distanță de cel puțin doi metri, personalul poartă echipament, poți împărți masa cu maximum încă trei prieteni și ai la dispoziție facilități pentru igienizarea mâinilor.

Dacă vrei să dai un refresh garderobei, poți face o vizită la H&M pentru a descoperi noua colecție de vară. Diversitatea, creațiile originale bazate pe tendințele actuale și imprimeurile curajoase definesc articolele dedicate întregii familii. În această vară, poți să-i dai o șansă și balconului sau terasei tale să strălucească, oferindu-i o amenajare pe măsură, iar produsele de care ai nevoie se găsesc la Jysk sau la Brico Depot.

De asemenea, poți combina ieșitul în oraș și cu o vizită în locațiile cu produse alimentare, servicii farmaceutice, veterinare și de curățătorie funcționale. Programul acestora este disponibil pe www.iuliusmall.com/suceava.

„Pentru siguranța ta și a celor din jur, îți recomandăm să plătești cu ajutorul cardului, să păstrezi distanța față de ceilalți și să îți iei toate măsurile de protecție”, transmit reprezentanţii mallului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Relaxare la terasă și fashion shopping, la Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 2127 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Relaxare la terasă și fashion shopping, la Iulius Mall Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei