Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 11 apr 2020 - Anul XXV, nr. 85 (7390)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Avertismentul poliției: fără mers la biserică sau la cimitire. Grătarele sunt interzise cu desăvârșire

Sâmbătă, 11 Aprilie 2020 (13:50:12)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliția suceveană a transmis o serie de reguli cu privire la zilele de mare sărbătoare de la acest final de săptămână, respectiv Floriile și Paștele catolic.

Cu privire la slujbele religioase, care se vor ține duminică în toate bisericile, regulile sunt extrem de stricte. Nici măcar prezența credincioșilor în jurul bisericii nu este recomandată:

”Bisericile vor transmite oficierea slujbelor prin intermediul mass-media, dar și on line. Rămâneți în casă și păstrați distanțarea socială. Echipajele de poliție, jandarmerie și poliție locală se vor afla în proximitatea lăcașelor de cult pentru a se asigura că sunt respectate restricțiile de circulație a persoanelor”, a transmis comisarul-șef Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al polițiștilor suceveni.

Un alt detaliu important de clarificat este legat de cei care ar dori să aprindă o lumânare la cineva drag, la cimitir:”Anul acesta renunțați să aprindeți lumânări la cimitir, pentru cei dragi trecuți în neființă. Accesul în cimitire este permis doar pentru oficierea slujbelor de înmormântare și atunci cu respectarea numărului maxim de 8 persoane”.

Un ultim avertisment este pentru cei care ar fi tentați să iasă la iarbă verde la acest sfârșit de săptămână de primăvară.

Echipajele de poliție rutieră, de ordine publică  și Jandarmeria vor supraveghea toate aceste zone, unde tradițional se încing grătarele, avertizează Inspectoratul de Poliție Județean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Avertismentul poliției: fără mers la biserică sau la cimitire. Grătarele sunt interzise cu desăvârșire.
 Vizualizări articol: 4199 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Avertismentul poliției: fără mers la biserică sau la cimitire. Grătarele sunt interzise cu desăvârșire0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei