Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 11 apr 2020 - Anul XXV, nr. 85 (7390)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Patru noi decese în judeţ din cauza COVID-19

Duminică, 12 Aprilie 2020 (10:57:39)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Grupul de Comunicare Strategică a comunicat, duminică dimineață, încă patru decese ale unor suceveni confirmați cu COVID-19. Numărul sucevenilor a căror moarte a fost provocată de coronavirus a ajuns la 72.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 53 ani, internat în 31 martie în Spitalul Municipal Rădăuți, cu hemoragie digestivă superioară, care suferea și de diabet și a murit în data de 4 aprilie. Post-mortem i s-au recoltat, în 5 aprilie, probe pentru testul COVID-19 și a fost confirmat pozitiv în data de 9 aprilie.

Unui alt bărbat, în vârstă de 86 de ani, decedat la domiciliu în 7 aprilie, i s-au recoltat de asemenea probe după ce a murit, respectiv în data de 8 aprilie, și confirmarea că a fost pozitiv a venit a doua zi, pe 9 aprilie. Omul locuia singur și nu era în evidență cu antecedente patologice.

Post-mortem a fost confirmată pozitivă cu noul coronavirus și o femeie în vârstă de 79 ani, căreia i s-a recoltat fragment necroptic pentru testul COVID în data de 8 aprilie, cu rezultat pozitiv în 9 aprilie. Ea a murit în Compartimentul de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal Rădăuți în data de 6 aprilie.  

În cazul ei a fost vorba de un contact familial, cu fiul revenit din Anglia în urmă cu trei săptămâni.

Al patrulea deces din cauza COVID-19 a fost al unui bărbat în vârstă de 87 ani, internat în Spitalul Județean de Urgență Suceava în data de 16 martie, unde a fost operat pentru ocluzie intestinală, fistulă digestivă.

I s-au recoltat probe în data de 27 martie și a fost confirmat pozitiv în data de 2 aprilie. A murit în 10 aprilie. Avea comorbidități fibrilație atrială, cardiopatie ischemică și bronhopneumonie cronică obstructivă.

Pe teritoriul României sunt înregistrate până acum 306 decese.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru noi decese în judeţ din cauza COVID-19.
 Vizualizări articol: 1615 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Patru noi decese în judeţ din cauza COVID-190.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei