Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 11 apr 2020 - Anul XXV, nr. 85 (7390)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Moşule, ce tânăr eşti!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Printre întâmplările ce ţin mai degrabă de zonă crepusculară decât de normalitatea cotidiană se numără şi cele trei pe care vreau să le discut aici astăzi, toate petrecute în ultimele câteva zile, şi avându-i în prim-plan pe nişte mari sportivi români. Prima este cea cu spadasina Ana Maria Brânză (Popescu), locul 1 mondial în acest moment, la 35 de ani!, campioanăolimpică şi triplăcampioanămondială, ce mai, o enormitate de sportiv. Ei bine, Ana, la coadă la casa unui supermarket, vede la boul din faţa ei un pacheţel de drojdie din care ea nu găsise pe raft. Urlă apoi spre bou (ca să fie auzită prin masca de pe gură) firească întrebare, adică de unde a luat-o, la care boul, că de aia-i bou, se uită urât la ea, acoperă pacheţelul cu labele şi grohăie că... a venit cu ea de acasă! Ana a postat cumva amuzată tărăşenia, însă eu zic că nu e în regulă şi că ar trebui ca Ana şi alte asemenea monumente să aibă în fiecare secundă a vieţilor lor absolut tot ce le trebuie, fiindcă de aia sunt bunuri din patrimoniul naţional şi universal.

Parcă încă mai a naibii e situaţia unui alt bun de patrimoniu: Leonard Doroftei, Moşu' adică, despre care acum câteva zile am aflat că... e de mult timp în Canada. Definitiv. Poooftiiimmmm!? Campion mondial, preşedinte al Federaţiei Române de Box şi nu mai încape în România!?! Păi, nu mai încape, după ce nişte cretini oficiali de la el din Ploieşti l-au tot f...recat şi iar l-au f...recat cu cârciuma lui, până când Moşu' şi-a băgat picioarele şi s-a cărat într-o lume străină dar normală. Ieri, Moşu'a împlinit doar 50 de ani, aşa că mai are mulţi ani de trăit, pe care îi doresc să-i fie mai buni decât cei petrecuţi în junglanumită România. În sfârşit, un alt sportiv (zice lumea; eu nu sunt tocmai convins că genul ăsta de mardeală e chiar sport),dar şi politician (este la al doilea mandat de consilier judeţean la Iaşi), Cătălin Moroşan, a făcut un gest absolut remarcabil: a organizat o colectă pentru a-i cumpăra o casă băiatului ăluia care s-a dus din comunalui cu calul până la Iaşi, la maternitatea unde născusenevastă-sa. I-a reuşit acţiunea, a adunat 37.000 de euro, iar flăcăul şi familia (acum cu 3 copii) locuiesc în sfârşit omeneşte. Iată că şi pandemia poate produce efecte benefice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Moşule, ce tânăr eşti!.
 Vizualizări articol: 2208 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Moşule, ce tânăr eşti!5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei