Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 11 apr 2020 - Anul XXV, nr. 85 (7390)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

70 de suceveni s-au vindecat de noul coronavirus, iar alţi 338 de bolnavi au fost externaţi

Sâmbătă, 11 Aprilie 2020 (14:12:28)

Prefectura Suceava a anunţat că până sâmbătă 70 de suceveni care au fost infectaţi cu noul coronavirus s-au vindecat de această boală. În acelaşi timp, din unităţile spitaliceşti din judeţ au fost externate 338 de persoane care au coronavirus, pentru a urma tratamentul în condiţii de carantină. Prefectura a mai transmis că în momentul de faţă, în judeţul Suceava se află în autoizolare la domiciliu 2.972 de persoane, iar în carantină instituționalizată alte 1.146 de persoane. Persoanele aflate în autoizolare la domiciliu sunt clinic sănătoase, fără simptome specifice infecției COVID-19.

De asemenea, din izolare voluntară au ieșit până acum 8.683 de persoane din judeţul Suceava, iar după obţinerea avizului epidemiologic alţi 529 de suceveni au ieşit din carantină instituţionalizată.

Pe de altă parte, potrivit Prefecturii Suceava forțele de ordine, formate din polițiști, jandarmi, polițiști locali și militari, au continuat să efectueze verificări în sistem integrat, pentru impunerea normelor legale instituite în perioada stării de urgență. În ultimele 24 de ore au fost verificate 2.853 de persoane aflate în autoizolare sau carantină instituționalizată și 86 de societăți comerciale. Echipele de control au aplicat, în urma verificărilor efectuate, 144 de sancțiuni contravenționale cu o valoare totală de 325.000 lei, fiind întocmit şi un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 70 de suceveni s-au vindecat de noul coronavirus, iar alţi 338 de bolnavi au fost externaţi.
 Vizualizări articol: 3541 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
70 de suceveni s-au vindecat de noul coronavirus, iar alţi 338 de bolnavi au fost externaţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei