Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 11 apr 2020 - Anul XXV, nr. 85 (7390)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Focul a făcut prăpăd în două gospodării din comuna Slatina

Duminică, 12 Aprilie 2020 (14:53:13)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un foc făcut pentru curățenia de primăvară a dus la izbucnirea unui puternic incendiu, care a distrus casa de locuit a proprietarului, precum și un grajd și alte lucruri din gospodăria vecină.

Incendiul s-a produs în satul Herla din comuna Slatina sâmbătă la prânz, în jurul orei 13.00, fiind anunțat prin intermediul unui apel la 112. Vântul puternic a făcut ca flăcările să se extindă ușor și asupra casei, fiind solicitată intervenția pompierilor de la Detașamentul de Pompieri Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Cornu Luncii, Slatina și Mălini, care au intervenit cu 5 autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea flăcărilor mari. La sosirea echipajelor ardeau construcții din două gospodării, care s-au aprins una de la cealaltă, existând pericol de propagare la clădirile învecinate și la fondul forestier din apropiere.

Pompierii au concluzionat că incendiul a izbucnit din cauza unui foc deschis în spații deschise, în urma curățeniei de primăvară. Focul s-a extins la casa de locuit a proprietarului, care a ars pe o suprafață de aproximativ 120 metri pătrați, cu toate bunurile din interior, mobilier, aparatură electrocasnică și altele. Din prima gospodărie flăcările s-au extins apoi și la cea învecinată, unde au ars un adăpost de animale pe o suprafață de 120 metri pătrați, o tonă de fân, 300 kg de cereale boabe și alte bunuri. Intervenția pompierilor a salvat alte case de locuit din preajmă și pădurea aflată în apropiere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Focul a făcut prăpăd în două gospodării din comuna Slatina.
 Vizualizări articol: 1227 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Focul a făcut prăpăd în două gospodării din comuna Slatina0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei