Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 nov 2018 - Anul XXIII, nr. 246 (6956)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Accidente cu mai multe victime pe şoselele din judeţ

Joi, 1 Noiembrie 2018 (12:25:39)

Trei persoane au ajuns miercuri la Spitalul Judeţean Suceava, după ce am fost implicate în accidente rutiere. Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, miercuri, la ora 13.25, un bărbat de 45 ani, din municipiul Urziceni, judeţul Ialomiţa, conducea un ansamblul de vehicule pe D.N. 29, direcţia Botoşani-Suceava, iar la intersecţia cu D.C. 64 Văratec a intrat în coliziune faţă–spate cu autoutilitara Renault Master, care era oprită pentru efectuarea virajului la stânga. În manevra de evitare a coliziunii ansamblul de vehicule a pătruns pe sensul opus de circulaţie, unde a intrat în coliziune laterală cu autoturismul BMW X3, care era condus pe direcţia Suceava-Botoşani de un bărbat de 51 de ani, din municipiul Suceava. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului autoturismului BMW, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava.Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, și li s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”.Tot miercuri, la ora 17.55, un bărbat în vârstă de 73 ani, din comuna Ipoteşti, aflat la volanul unui autoturismul Chevrolet Spark, a intrat, în zona serpentinelor de la ieşirea din municipiul Suceava către comuna Adâncata, în coliziune frontal stânga cu un autoturism VW Sharan care era condus din sens opus de un bărbat de 61 ani, din municipiul Suceava. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a şoferului autoturismului Chevrolet auto şi a unui pasager în această maşină, care au suferit leziuni ușoare, cei doi fiind transportaţi la Spitalul Judeţean Suceava pentru îngrijiri medicale. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, și li s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accidente cu mai multe victime pe şoselele din judeţ.
 Vizualizări articol: 1604 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Accidente cu mai multe victime pe şoselele din judeţ1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ciorba de iaurt (yayla – rețetă originală turcească) Este unul dintre preparatele de care își amintesc cei ce au fost în vacanță pe la turci, dar se găsește și în bucătăria noastră dobrogeană, probabil tot din influență turcească. Este o ciorbă albă extrem de ușor de făcut, foarte... Citeşte