Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 nov 2018 - Anul XXIII, nr. 246 (6956)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ansamblul etnofolcloric "Plăieșii" din Republica Moldova concertează la Ariata Events

Joi, 1 Noiembrie 2018 (11:09:39)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Ansamblul etnofolcloric "Plăieșii", din Republica Moldova, laureat al mai multor festivaluri, creat și îndrumat de Nicolae Gribincea, va concerta, la Suceava, la Ariata Events, pe 8 și 9 noiembrie. Sucevenii și nu numai care aleg să participe la concertele „plăieșilor” se vor bucura de un repertoriu bogat, format din „cântece de voie bună și pahar, dar și muzică construită pe lirica de dragoste”. „Haide, lume!… și de veniți, cu calul bălan noi vă întâmpinăm, cu șaier de nuntă, pregătiți de petrecere! Invităm pe toată lumea la o seară energică, ritmată, alături de Ansamblul Plăieșii, o adevărată seară de petrecere”, anunță organizatorii. Invitații la concert vor fi întâmpinați cu un pahar de vin din partea casei, iar meniul, semnat de executive chef Ariata Events, va pune în valoare esența celui mai nou salon de evenimente din municipiul Suceava: eleganță, rafinament și bun gust. Starter: „Cheesecub cu jeleu”; ”Piept de porc cu hrean”; ”Mușchiuleț cu avelină”. Fel principal: ”Mușchi Montana în crumble de ciuperci de pădure cu sos brun și salată de ardei copți”. Desert: ”Pere în vin cu dulceață de fructe de pădure și înghețată de vanilie”. Alte băuturi sunt disponibile din lista de meniu. Accesul în sală se face la ora 18:30, iar concertul începe la ora 20:00. Preț pachet eveniment: 150 de lei. „Rezervarea fermă se face la achitarea parțială a pachetului (100 de lei). Deja s-au rezervat locurile pentru seara de 9 noiembrie, însă mai sunt locuri pentru concertul plăieșilor de pe 8 noiembrie. Vă așteptăm cu mare drag!”, au transmis organizatorii, reprezentanții Ariata Events. Relații suplimentare și rezervări se pot face la numerele de telefon 0721 526 939 și 0728 444 949.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ansamblul etnofolcloric "Plăieșii" din Republica Moldova concertează la Ariata Events.
 Vizualizări articol: 1975 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Ansamblul etnofolcloric "Plăieșii" din Republica Moldova concertează la Ariata Events5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ciorba de iaurt (yayla – rețetă originală turcească) Este unul dintre preparatele de care își amintesc cei ce au fost în vacanță pe la turci, dar se găsește și în bucătăria noastră dobrogeană, probabil tot din influență turcească. Este o ciorbă albă extrem de ușor de făcut, foarte... Citeşte