Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 feb 2017 - Anul XXII, nr. 42 (6458)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Urgie

Acoperişuri smulse şi copaci căzuţi în stradă, în urma vijeliei de vineri dimineaţa

Vineri, 24 Februarie 2017 (09:43:49)Click aici pentru VIDEO

Vântoasa pornită în această dimineaţă a făcut victime şi a creat mari probleme în municipiul Suceava. Rafalele de vânt au luat pe sus acoperişul unui bloc şi au smuls copaci din rădăcină, care s-au prăbuşit peste maşini.

Meteorologii au emis o avertizare meteo de cod galben de vânt pentru vineri dimineaţă, până în ora 11.00, fiind anunţate intensificări locale ale vântului ce vor atinge şi depăşi la rafală 55...60 km/h, izolat 70 km/h, iar pe creste 80...90 km/h.

 

Acoperişuri smulse pe strada Alexandru cel Bun

Un acoperiş al unui bloc proaspăt anvelopat de pe strada Alexandru cel Bun a fost smuls de vântul puternic şi s-a prăbuşit de la 15 metri înălţime în spaţiul verde dintre blocuri. Din fericire nimeni nu a fost rănit, iar la faţa locului au acţionat echipajele de descarcerare ale pompierilor şi de la Serviciul de Protecţie Civilă al primăriei municipiului. Echipajele au acţionat pentru demontarea întregului acoperiş din tablă, căzut compact pe spaţiul verdel şi îndepărtarea acestuia pe bucăţi.

 

Copac din Parcul Central, căzut peste o maşină din trafic

O maşină care circula pe bulevardul principal al Sucevei, Ana Ipătescu, a fost strivită de un copac care s-a prăbuşit în stradă, din Parcul Central. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 08.30 dimineaţa, traficul rutier fiind blocat temporar, până la sosirea pompierilor, care au degajat strada de ramurile căzute, trunchiul arborelui fiind apoi tăiat cu druja.

În paralel, un echipaj SMURD a preluat cei doi pasageri ai maşinii a cărei cupolă a fost strivită, ducându-i la spital, pentru îngrijiri medicale.

 

Copac căzut peste o maşină, pe strada Oituz

În timpul vijeliei un copac a fost smuls din rădăcini şi s-a prăbuşit peste o maşină parcată pe strada Oituz din oraş. Copacul a distrus cupola autoturismului Opel, iar pompierii au acţionat cu drujbe pentru îndepărtarea acestuia.

 

Acoperiş smuls parţial în zona Gării Burdujeni

Vântul puternic a afectat şi o clădire din zona Gării Burdujeni, acoperişul unei magazii fiind smuls parţial. Bucăţile de tablă aruncate pe calea ferată au fost îndepărtate cu ajutorul lucrătorilor de la Gara Burdujeni.

 

Cosmin ROMEGA

Radu LUPAȘCU

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Acoperişuri smulse şi copaci căzuţi în stradă, în urma vijeliei de vineri dimineaţa.
 Vizualizări articol: 1665 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Acoperişuri smulse şi copaci căzuţi în stradă, în urma vijeliei de vineri dimineaţa0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tarta Tatin înaltă (reţeta franceză originală) Tarta Tatin este unul dintre deserturile clasice şi celebre ale lumii, care are două mari calităţi pentru gospodina de azi – este uşor de pregătit şi arată spectaculos. Se poate face din diferite fructe, dar reţeta originală iese cel mai bine... Citeşte