Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 feb 2017 - Anul XXII, nr. 42 (6458)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Concursul de interpretare muzicală „Music Star”

Joi, 23 Februarie 2017 (11:02:32)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava, sala Auditorium „Joseph Schmidt”, va avea loc sâmbătă, 25 februarie, de la ora 18.00, cea de a şaptea ediţie a Concursului  de interpretare muzicală „Music Star”. Iniţiatorul şi coordonatorul acţiunii este profesorul de educaţie muzicală Cristian Doboş. El ne-a spus că „Music Star este un concurs de interpretare muzicală destinat elevilor de la Colegiul Naţional <Petru Rareş> din Suceava, colaboratorilor acestora şi, de anul acesta, studenţilor de la Universitatea <Ştefan cel Mare> din Suceava”. După ce trec de preselecţii, cei mai buni interpreţi şi cele mai bune grupuri trebuie să interpreteze în concurs, live, o piesă românească şi una din repertoriu internaţional sau compoziţii proprii.

Lupta pentru premiile în valoare totală de peste 3.000 de lei, oferite de sponsorul concursului, magazinul Expert Music, se dă anul acesta pe trei secţiuni: o secţiune pentru muzică vocală cu acompaniament pe negativ, pentru elevii Colegiului Naţional "Petru Rareş" din Suceava, o altă secţiune pentru muzică vocal-instrumentală, tot pentru elevi din Colegiului Naţional "Petru Rareş", şi cea de-a treia secţiune, pentru studenţii suceveni. Se mai oferă premiul de popularitate, premiul pentru cel mai bun instrumentist şi Trofeul „Music Star”, pentru cea mai bună reprezentaţie din concurs.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concursul de interpretare muzicală „Music Star”.
 Vizualizări articol: 1513 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Concursul de interpretare muzicală „Music Star”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tarta Tatin înaltă (reţeta franceză originală) Tarta Tatin este unul dintre deserturile clasice şi celebre ale lumii, care are două mari calităţi pentru gospodina de azi – este uşor de pregătit şi arată spectaculos. Se poate face din diferite fructe, dar reţeta originală iese cel mai bine... Citeşte