Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 feb 2017 - Anul XXII, nr. 42 (6458)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sfârşit tragic

Bătrâna dispărută în centrul Sucevei a fost găsită moartă lângă fosta groapă de gunoi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cazul de dispariţie al unei bătrâne în vârstă de 87 de ani, văzută ultima oară luni, când a ieşit la plimbare în centrul Sucevei, s-a dovedit, din păcate, cu final tragic, cadavrul femeii fiind descoperit miercuri după-amiază, în zona fostei gropi de gunoi a Sucevei. Cadavrul era pe un teren agricol, lângă liziera de pădure dinspre Lisaura. Bătrâna a fost găsită căzută cu faţa în jos, lângă ea fiind poşeta cu care a plecat de acasă şi un băţ, cu ajutorul căruia probabil s-a sprijinit în timpul deplasării.

Ortansa Tusciuc a plecat de la domiciliu luni, în plină zi. Bătrâna nu avea telefon la ea, iar nici unul dintre cunoscuţi sau vecini nu a mai văzut-o. 

La faţa locului s-au deplasat criminalişti ai poliţiei, care au cercetat zona. La o primă cercetare la faţa locului nu au fost identificate urme de violenţă pe cadavru şi nici alte elemente care să aducă suspiciuni.

Apropiaţii au relatat că bătrâna a rămas cu sechele după ce a fost accidentată de o mașină pe trecerea de pietoni. În aceste condiţii, cel mai probabil, octogenara s-a deplasat pe jos până în acea zonă îndepărtată, iar la un moment dat a căzut.

Totuşi, poliţiştii au deschis un dosar penal şi continuă cercetările. Cauza decesului va fi lămurită în urma necropsiei pe care o vor efectua medicii legiştii. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătrâna dispărută în centrul Sucevei a fost găsită moartă lângă fosta groapă de gunoi.
 Vizualizări articol: 7916 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.5 din 2 voturi
Bătrâna dispărută în centrul Sucevei a fost găsită moartă lângă fosta groapă de gunoi1.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tarta Tatin înaltă (reţeta franceză originală) Tarta Tatin este unul dintre deserturile clasice şi celebre ale lumii, care are două mari calităţi pentru gospodina de azi – este uşor de pregătit şi arată spectaculos. Se poate face din diferite fructe, dar reţeta originală iese cel mai bine... Citeşte