Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 feb 2017 - Anul XXII, nr. 42 (6458)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Comisii interinstituţionale pentru verificarea stării de salubrizare a localităţilor

Joi, 23 Februarie 2017 (15:36:13)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mai multe comisii interinstituţionale care vor fi numite prin ordin al prefectului de Suceava, Constantin Harasim, vor verifica la finele lunii martie şi începutul lunii aprilie starea de salubrizare a localităţilor şi modul în care primăriile au efectuat curăţenia de primăvară. Comisiile vor avea în componenţă reprezentanţi ai Prefecturii, ai Sistemului de Gospodărire a Apelor, ai Gărzii Forestiere, ai Gărzii de Mediu şi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. Harasim a declarat că aceste comisii vor verifica în principal existenţa depozitelor de deşeuri şi de material lemnos pe malurile şi în albiile cursurilor de apă, precum şi în secţiunile de scurgere ale podurilor şi podeţelor. De asemenea, membrii comisiilor vor verifica şi modul în care au fost realizate sau întreţinute şanţurile şi rigolele de scurgere a apelor pluviale în localităţi. O atenţie deosebită, a spus prefectul, va fi acordată verificării salubrizării zonelor drumurilor naţionale, judeţene şi locale, a parcărilor şi a zonelor din jurul mănăstirilor. Constantin Harasim a precizat că judeţul Suceava trebuie să fie pregătit corespunzător pentru a primi turiştii în perioada Sărbătorilor Pascale. "Am cerut instituţiilor precum Garda de Mediu, Apele Române, ISU să-şi numească specialişti în comisiile de control pe care le voi desemna prin ordin începând cu data de 1 martie. De pe 1 martie primarii se pot ocupa de curăţenia de primăvară, cu atât mai mult cu cât în acest an Paştele ortodox cade la jumătatea lunii aprilie. Verificările le vom face la începutul lunii aprilie. Primăriile au obligaţia de a face curăţenie pe domeniul public, cei de la Apele Române trebuie să cureţe cursurile de apă de deşeuri, astfel încât să intrăm în primăvară cu un judeţ curat", a declarat Harasim. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comisii interinstituţionale pentru verificarea stării de salubrizare a localităţilor.
 Vizualizări articol: 1226 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Comisii interinstituţionale pentru verificarea stării de salubrizare a localităţilor4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tarta Tatin înaltă (reţeta franceză originală) Tarta Tatin este unul dintre deserturile clasice şi celebre ale lumii, care are două mari calităţi pentru gospodina de azi – este uşor de pregătit şi arată spectaculos. Se poate face din diferite fructe, dar reţeta originală iese cel mai bine... Citeşte