Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 mai 2012 - Anul XVII, nr. 115 (5020)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

USL lansează site-ul „furturi electorale”

Luni, 21 Mai 2012 (15:26:52)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Uniunea Social Liberală (USL) va lansa în perioada imediat următoare site-ul „furturi electorale”, a anunţat luni preşedintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor.

Nechifor a declarat că site-ul se va afla la dispoziţia sucevenilor care doresc să posteze imagini video sau foto cu persoane care încalcă legea electorală.

„Milităm pentru o campanie elegantă, o campanie civilizată, o campanie care să însemne respectarea legii. Orice dovadă de încălcare a legii poate să apară pe acest site. Acest site nu-mi aparţine mie, ci e disponibil pentru toţi sucevenii. Îi rog pe toţi sucevenii care au spirit civic ca atunci când se încalcă legea, când se vede clar că cineva foloseşte fie imaginea personală, fie, ştiu eu, instituţia publică din care face parte, să sesizeze acest lucru. Ne-am săturat ca votul să nu fie respectat, ne-am săturat ca voinţa cetăţenilor să fie dusă în derizoriu şi cred că e momentul să pornim un nou proiect politic”, a spus Nechifor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului USL lansează site-ul „furturi electorale”.
 Vizualizări articol: 643 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
USL lansează site-ul „furturi electorale”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   NECHIFOR - WANTED! trimis de
(21 mai 2012, 22:51:36
Pentru ca sa priceapa ceva majoritatea covarsitoare a uselistilor, 'wanted' este un cuvant in limba engleza. In limba romana, 'wanted' inseamna 'cautat'. Iubitorii filmelor cu cows stiu ce inseamna 'wanted'. Un raufacator era wanted (cautat) pentru crima, furt, jaf, viol etc. Catalin Nechifor ar trebui apara wanted (cu conditia sa nu se reverse peste) pe acel site-ul cu furturi electorale. In 2008, Catalin Nechifor a furat voturile alegatorilor falticeneni si a devenit deputat. El a furat voturile deoarece a luat ceva de la alegatori si nu a pus nimic in schimb. Nici macar cea mai mica urma de bun-simt de a se prezenta deputat de Falticeni.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei