Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 mai 2012 - Anul XVII, nr. 115 (5020)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Onofrei: USL este într-o eroare majoră când compară alegerea parlamentarilor cu cea a primarilor

Luni, 21 Mai 2012 (15:50:17)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Uniunea Social Liberală (USL) este într-o eroare majoră atunci când compară alegerea parlamentarilor cu alegerea primarilor sau a preşedinţilor de Consilii Judeţene, Parlamentul reprezentând un for de deliberare şi nu unul executiv, a declarat luni prim-vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene a PDL, senatorul Orest Onofrei.

„Eroarea fundamentală” pe care o face USLatunci când susţine adoptarea Legii votului uninominal majoritar, a spus Onofrei, este că propune ca alegerea parlamentarilor să se facă la fel cu cea a primarilor şi preşedinţilor de Consilii judeţene.

„Primarii şi preşedinţii de Consilii judeţene sunt aleşi direct de cetăţeni în baza unui program şi răspund în faţa cetăţenilor de realizarea acestui program. Nu poţi compara alegerea unui parlamentar cu cea a unui primar, pentru că parlamentarul face parte dintr-un for deliberativ în care se decide şi în funcţie de ceea ce stabileşte grupul parlamentar. USLeste într-o eroare majoră atunci când compară alegerea parlamentarilor cu cea a primarilor şi a preşedinţilor de Consilii Judeţene”, a spus Onofrei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Onofrei: USL este într-o eroare majoră când compară alegerea parlamentarilor cu cea a primarilor.
 Vizualizări articol: 972 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Onofrei: USL este într-o eroare majoră când compară alegerea parlamentarilor cu cea a primarilor1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(21 mai 2012, 16:15:29
perfect de acord ca este o eroare sa compari primarii ,consilierii si presedintii c.j. cu parlamentarii.cei din urma fac parte dintr/o specie de vietuitoare care dorm in fotolii ca boii pe coada in loc sa discute , sa analizeze si sa voteze legile pe care le fac pentru fraierimea ce formeaza poporul iar atunci cand voteaza o face numai dupa cum li se ridica degetul de catre o lichea care face parte tot dintre ei numaI ca-i un fel de sef.cel putin asa am vazut ca se intampla la turma pd/l.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei