Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 ian 2012 - Anul XVII, nr. 14 (4919)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sucevenii, chemaţi la protest cu afişe lipite prin oraş

Joi, 19 Ianuarie 2012 (11:09:28)

Numeroase afişe care cheamă oamenii la protestul de astăzi din faţa Prefecturii au fost lipite în locuri publice din municipiul Suceava, anunţul, neasumat, îndemnând lumea să iasă în stradă şi să demonstreze paşnic.
„Trăiţi bine??? Dacă DA, rămâneţi acasă, după ferestre!!! Dacă NU veniţi joi, 19 ianuarie, ora 16.00, în faţa Prefecturii să arătăm României că Suceava ştie să protesteze paşnic!!! Dacă nu ACUM atunci CÂND? Dacă nu TU atunci CINE ” ?, cu acest mesaj au fost întâmpinaţi sucevenii de la prima oră a dimineţii.
Dacă protestul va mai avea loc astăzi va fi a opta zi de demonstraţii în faţa Prefecturii. Demonstraţiile zgomotoase la adresa actualei puteri au început însă de luni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevenii, chemaţi la protest cu afişe lipite prin oraş.
 Vizualizări articol: 586 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Sucevenii, chemaţi la protest cu afişe lipite prin oraş4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(19 ian 2012, 11:27:29
cu surprindere (plăcută )am dat şi eu cu ochii , azi , de o astfel de fiţuică prin zona Bucovinei,p'acolo,şi (cu elan ) voi da curs invitaţiei
p.s. o asemenea oportunitate e atât de rară încât nu mi-aş ierta-o dac-aş rata-o . Felicitări iniţiatorului(iniţiatori !
1.1  RE: * trimis de
(19 ian 2012, 11:28:24
n-a apărut tot textul scris,oare de ce ?
1.2  RE: * trimis de
(19 ian 2012, 13:17:23
ba da esti nesimtit rau nu gluma.....saracu', nu stii cine a lipit alea prin oras......hai valea ......daca stau mai bine si ma gandesc chiar tu i-ai instruit pe copii aia pe care voi ii considerati organizatie de tineret sa le faca. lasa vrajeala ca ne-am saturat de tine!!!!!!!!!!!1
2.   Valimar trimis de
(19 ian 2012, 11:42:44
De ce sa ne ascundem dupa ferestre daca traim bine?Sau chiar credeti ca toata lumea e impotriva lui Base?Ei uite ca nu e asa!Si putem discuta cu argumente solide: cota de impozitare de 16% pe care Usl vrea sa o schimbe cu cea progresiva (impozit pana la 40%), scaderea pensiilor speciale (nemeritate in 65 de ani de pace!), taierea indemnizatiilor eronat de mari ale falsilor revolutionari, reducerea numarului de pensionari pe caz de boala (ce au cotizat din greu la bunastarea medicilor!) ...
2.1  RE: Valimar trimis de
(19 ian 2012, 11:49:52
nu domnule lucrurile astea nu trebuie discutate. sunt subiect tabu. însă se pare că după numărul participanţilor vechea zicală "proşti, dar mulţi" s-a schimbat în "proşti, dar puţini"!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei