Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 apr 2011 - Anul XVI, nr. 83 (4681)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Consilierul exclus din PSD, Ioan Corjuc, spune că social-democraţii au pierdut politic

Duminică, 10 Aprilie 2011 (15:24:08)

Consilierul judeţean Ioan Corjuc, exclus la sfârşitul săptămânii trecute din PSDSuceava, a anunţat că nu va contesta decizia luată de şefii săi politici.

Corjuc a fost exclus din PSDSuceava după ce acesta a participat la şedinţa Consiliului Judeţean de miercuri, 6 aprilie a.c., în care s-au aprobat indicatorii tehnico – economici pentru modernizarea a şapte drumuri judeţene prin Programul Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii şi urma să se voteze un proiect de hotărâre prin care cele şapte drumuri erau transferate în administrarea Ministerului Dezvoltării, pentru realizarea investiţiilor.

Corjuc a încălcat astfel decizia luată de grupurile de consilieri judeţeni PSDşi PNL de a nu participa la şedinţă pe motiv că indicatorii tehnico-economici pentru modernizarea celor şapte drumuri sunt supraevaluaţi.

Potrivit vicepreşedintelui PSDSuceava, Ovidiu Milici, Biroul Permanent al Organizaţiei Judeţene a votat cu unanimitate de voturi excluderea lui Ioan Corjuc din PSD, pe motiv că a încălcat statutul partidului.

În ceea ce-l priveşte pe Ioan Corjuc, acesta a declarat că cel mai probabil nu va contesta această decizie, însă a declarat că nu se consideră vinovat pentru că a fost singurul reprezentant al PSDla şedinţa deliberativului judeţean de la mijlocul săptămânii.

Mai mult, Corjuc consideră că PSDSuceava a căzut în capcana întinsă de conducerea PD-L a judeţului, pierzând astfel din punct de vedere politic.

„Nu o să contest decizia. După 13 ani de când sunt membru al PSDnu o să mă înclin acum în faţa cuiva. Consider că neprezentarea la şedinţa de Consiliu Judeţean a fost o decizie greşită. Au intrat în capcană, au pierdut din punct de vedere politic, iar partidul a ieşit rău”, a spus Corjuc.

El a arătat că nu înţelege de ce doar el a fost exclus din partid, în condiţiile în care reprezentanţii PSDdin consiliile locale din Frasin, Rădăuţi şi Liteni au fost de acord cu proiectele de modernizare a drumurilor locale, care ar urma să fie realizate prin acelaşi Program Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consilierul exclus din PSD, Ioan Corjuc, spune că social-democraţii au pierdut politic.
 Vizualizări articol: 902 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Consilierul exclus din PSD, Ioan Corjuc, spune că social-democraţii au pierdut politic0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei