Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 nov 2007 - Anul XII, nr. 271 (3644)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Echipa naţională

Revanşa lui Trică faţă de ţara care l-a „adoptat” câţiva ani

Într-un interviu acordat cotidianului 7 Zile Sport, mijlocaşul Eugen Trică de la CFR Cluj a declarat că iubeşte Bulgaria, dar sâmbătă vrea s-o învingă. "Vrem să terminăm primii în grupă şi pentru a fi siguri de asta avem nevoie de şase puncte din meciurile cu Bulgaria şi Albania. Ce şanse sunt în meciul de sâmbătă? 50 la 50", a spus el, adăugând că are mulţi prieteni în Bulgaria şi multe amintiri plăcute de acolo. Trică i-a luat apărarea lui Mutu, care a fost desfiinţat de presa bulgară după meciul România - Olanda de la Constanţa, când atacantul român a spus că şi-ar dori ca alături de "tricolori" la CE 2008 să meargă batavii, deoarece sunt mai civilizaţi. Trică a subliniat că Mutu este un caracter puternic şi un mare jucător. "Cei care îl cunosc ştiu bine cum e Mutu. Păcat că s-a ajuns să fie atacat în acest fel în ziarele bulgare. Nimeni din echipa României nu a vorbit urât de Bulgaria", a spus el.

Fundaşul Stanislav Angelov (Energie Cottbus) a declarat că pe jucătorii bulgari nu-i interesează declaraţiile agresive ale "tricolorilor" înaintea meciului Bulgaria - România şi că răspunsul acestora va veni pe teren, informează presa bulgară. "Nu ne interesează ce zic românii, noi le vom răspunde pe teren. Cât timp mai sunt şanse, le vom juca până la capăt", a spus Angelov. Selecţionerul Bulgariei, Dimitar Penev, a spus că este încântat de modul cum jucătorii săi s-au pregătit până acum şi de determinarea de care au dat dovadă. Penev a adăugat că miercuri va avea discuţii individuale cu jucătorii, în care îi va motiva suplimentar pentru meciul cu România. Atacantul Martin Petrov (Manchester City) a menţionat că o victorie în faţa României ar fi un mic pansament pentru dezamăgirea ratării calificării. "Cu echipele de valoare întotdeauna ne-am concentrat mai bine, vedeţi meciurile cu Olanda şi România, decât în faţa unor echipe ca Albania. Nu e o scuză pentru ce s-a întâmplat, ci o posibilă explicaţie. Vrem un stadion plin la meciul cu România, avem nevoie de sprijinul suporterilor. Să batem România ar fi o mică satisfacţie după ce calificarea este compromisă", a adăugat Petrov.

 

Neşu, convocat în locul lui Radu Ştefan

 

Jucătorul echipei Steaua, Mihai Neşu, a fost convocat, miercuri, la echipa naţională a României, în locul fotbalistului formaţiei Dinamo, Ştefan Radu, informează FRF. Selecţionerul Victor Piţurcă a decis convocarea lui Mihai Neşu în locul lui Ştefan Radu, care nu a putut fi recuperat în urma unei miozite prelezionale la coapsa stângă. Neşu va sosi în cantonamentul de la Centru de Fotbal Mogoşoaia cel târziu joi dimineaţă. În cursul dimineţii de miercuri, tricolorii au susţinut un nou antrenament, tactic, ultima şedinţă de pregătire premergătoare decolării spre Sofia, închisă presei, fiind programată joi dimineaţă.

Echipa naţională va pleca spre Sofia, joi, de la ora 17.00, de pe aeroportul "Henri Coandă". Naţionala va susţine, vineri, pe stadionul "Vasil Levski", în jurul orei 11.00, antrenamentul oficial. Ultimele 15 minute vor fi deschise presei, antrenamentul fiind urmat de conferinţă de presă a selecţionerului Victor Piţurcă şi de interviuri cu jucătorii în "zona mixtă". Meciul cu Bulgaria va avea loc la 17 noiembrie, la ora 18.00, pe stadionul Vasil Levski din Sofia, în timp ce partida cu Albania se va disputa la 21 noiembrie, la ora 18.00, pe stadionul Naţional din Complexul Sportiv Lia Manoliu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Revanşa lui Trică faţă de ţara care l-a „adoptat” câţiva ani.
 Vizualizări articol: 424 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Revanşa lui Trică faţă de ţara care l-a „adoptat” câţiva ani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei