Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 nov 2007 - Anul XII, nr. 271 (3644)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Aparat cu radiofrecvenţă pentru reducerea ţesutului adipos, în premieră în România

Joi, 15 Noiembrie 2007 (18:19:05)

O nouă tehnologie laser pentru eliminarea fără intervenţie chirurgicală a ţesutului adipos, radiofrecvenţa, va fi utilizată, din această săptămână, în premieră în România, la o clinică din Bucureşti.
 
  "Alma Accent este un aparat unic în România, care foloseşte radiofrecvenţa pentru eliminarea ţesutului adipos, substituind cu succes lipoaspiraţia'', a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, medicul Mihaela Leventer, conducătorul clinicii DermaStyle.

Potrivit medicului, în urma observării reacţiilor ţesutului cutanat viu, la încălzire şi refrigerare controlată, s-a demonstrat că fibrele elastice ale pielii pot fi remodelate cu ajutorul undelor de radiofrecvenţă. Reacţia suprafeţei cutanate tratate prin această metodă este de strângere, similară unui corset'', a adăugat medicul.

Laserul Alma Accent este un aparat de radiofrecvenţă cu două sisteme de lucru, unipolar şi bipolar, care, în funcţie de capul de lucru folosit, încălzeşte mai profund sau mai superficial dermul şi ţesutul subcutanat adipos.

Mai precis, unda de radiofrecvenţă emisă unipolar pătrunde la 20mm adâncime sub piele, produce contracţia fibrelor de colagen şi stimulează formarea de fibre noi elastice. Totodată, unda de frecvenţă emisă bipolar pătrunde superficial, la numai 2-6 mm, ducând la reducerea ridării cutanate şi îmbunătăţirea texturii cutanate.

Tratamentul cu acest aparat este recomandat persoanelor care au pielea lăsată în urma unei cure de slăbire sau datorită îmbătrânirii, femeilor care au născut recent, persoanelor a căror piele are aspect de coajă de portocală sau pentru refacerea conturului cutanat după diverse operaţii sau lipoaspiraţie.

Cura terapeutică minimă constă în şase şedinţe de tratament efectuate la fiecare zece zile, iar pentru menţinerea rezultatelor, tratamentul se poate repeta o dată pe an. Spre deosebire de lipoaspiraţie, tratamentul cu radiofrecvenţă nu implică efecte secundare, precum persistenţa vânătăilor, aspectul de piele vălurită sau lipsa sensibilităţii cutanate, timp îndelungat după operaţie.

Mai mult, intervenţiile respective nu necesită anestezie sau perioadă recuperatorie şi nu durează mult, putând fi efectuate chiar şi într-o pauză de masă, a mai spus medicul.

"Parametrii cu care se lucrează sunt stabiliţi de către medici. Sigur, o persoană care vrea să slăbească are grijă şi de dietă", a mai spus medicul Leventer.

Procedura este contrindicată în cazul persoanelor cu diabet, la gravide sau în cazul persoanelor cu infecţii cutanate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aparat cu radiofrecvenţă pentru reducerea ţesutului adipos, în premieră în România.
 Vizualizări articol: 769 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aparat cu radiofrecvenţă pentru reducerea ţesutului adipos, în premieră în România0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei