Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 nov 2007 - Anul XII, nr. 271 (3644)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eroare

PLD îi invită la vot pe suceveni în data de 25 octombrie 2007

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Persoanele din municipiul Suceava, cu numele de Mihail şi Gavril, au primit scrisori de felicitare din partea PLD, în numele preşedintelui acestui partid, Theodor Stolojan, prin care erau invitaţi să voteze cu „înţelepciune” la europarlamentare şi la referendum, cu data eronată.

În respectivele scrisori de felicitare liberal democraţii suceveni invitau populaţia să participe la votul de pe data de 25 octombrie 2007, în condiţiile în care scrutinul va fi pe 25 noiembrie 2007. Ghinionul celor de la PLD a fost că una dintre aceste felicitări a ajuns şi la adresa preşedintelui PSD Suceava, Gavril Mîrza, care a făcut public conţinutul acestor scrisori, în care era greşită şi data alegerilor, dar şi numele preşedintelui PLD, care în loc de Theodor Stolojan era trecut Teodor Stolojan.

„Am primit această scrisoare de la PLD Suceava, prin care eram felicitat în numele lui Theodor Stolojan, şi în care primeam sfatul de a avea înţelepciunea unei alegeri corecte la europarlamentare şi la referendumul din data de 25 octombrie. Vreau să-l asigur pe domnul Stolojan că pe 25 octombrie, la europarlamentare, voi vota cu el, iar la referendum voi vota pentru. Însă în data de 25 noiembrie a.c., atunci când vor avea loc alegerile, îl asigur pe domnul Stolojan că nu-l voi vota pe el, ferească Dumnezeu, ci cu PSD şi pentru Cătălin Nechifor. Iar la referendum nu îi spun cum votez, pentru că e o opţiune personală şi nu o fac publică”, a declarat preşedintele PSD Suceava.

Gavril Mîrza a precizat că iniţiativa liberal democraţilor de a trimite scrisori de felicitare celor cu numele de Mihai şi Gavril reprezintă un mod „de a cerşi voturi”. Mîrza a spus că ar fi crezut în bunăvoinţa PLD în condiţiile în care ar fi primit o astfel de scrisoare şi în cursul anului trecut. „Şi-au adus acum aminte de oameni, când au nevoie de voturi”, a declarat Gavril Mîrza.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PLD îi invită la vot pe suceveni în data de 25 octombrie 2007.
 Vizualizări articol: 868 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PLD îi invită la vot pe suceveni în data de 25 octombrie 20070.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Felicitari trimis de
(15 nov 2007, 20:33:30
intentia conteaza

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei