Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 nov 2007 - Anul XII, nr. 271 (3644)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Poziţie

Platini critică suspendarea meciurilor din Italia

Preşedintele UEFA, Michel Platini, s-a declarat surprins, miercuri, într-un interviu pentru La Repubblica, de decizia italiană de a suspenda meciurile din Serie B şi Serie C, după moartea unui suporter al formaţiei Lazio, apreciind că fotbalul a fost luat ostatic, informează AFP. "Sunt de acord cu decizia de a interzice deplasările suporterilor violenţi, pentru că astfel aceşti oameni nu se vor mai confrunta pe autostrăzi şi se va oferi timp pentru curăţarea tribunelor", a spus Platini. În schimb, el s-a declarat surprins de decizia conducătorilor din fotbalul italian de a suspenda meciurile din Serie B şi Serie C prevăzute duminică. "Ce legătură are cu fotbalul ceea ce s-a întâmplat la Arezzo? Niciuna, este o problemă de societate, o problemă de ordine publică: fotbalul este doar luat ostatic. De ce mai poartă fotbaliştii banderole negre, de ce se mai opresc meciuri? Este prea simplu. Au avut loc evenimente la 300 de kilometri de stadioane şi tot cluburile sunt vinovate?", a afirmat Platini. Justiţia italiană a deschis, luni, o anchetă pentru omor prin imprudenţă în privinţa poliţistului care a împuşcat mortal, la sfârşitul săptămânii trecute, un suporter al echipei Lazio Roma. Moartea lui Gabriele Sandri a declanşat violenţe între suporteri şi forţele de ordine în mai multe oraşe din Italia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Platini critică suspendarea meciurilor din Italia.
 Vizualizări articol: 442 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Platini critică suspendarea meciurilor din Italia0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei