Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 nov 2007 - Anul XII, nr. 271 (3644)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mămici

Olivia Steer, Amalia Năstase şi Elvira Deatcu, la "Ce se întâmplă doctore? "

Olivia Steer, Amalia Năstase, Narcisa Suciu şi actriţa Elvira Deatcu sunt câteva ditre invitatele Oanei Cuzino la ediţia de sâmbătă a emisiunii "Ce se întâmplă doctore?", difuzată de Pro TV, unde vor discuta despre experienţele trăite zilnic în ipostaza de mame.

Olivia Steer, invitată în ediţia de sâmbătă a "CSID", povesteşte că preferă să îi dea băieţelului ei, David, numai mâncare gătită în casă, din multe fructe şi legume. Ea mai spune că Andi Moisescu este la fel de implicat în creşterea copilului, fiecare decizie fiind luată împreună.

Olivia Steer vorbeşte şi despre reîntoarcerea pe micile ecrane cu o nouă emisiune, "Business Magazin", care va fi difuzată la Pro TV, în fiecare duminică, de la ora11.15, şi care va dezvălui secretele unor afaceri de succes.

Oana Cuzino vorbeşte şi cu Amalia Năstase despre perioada de maternitate, despre primii paşi în viaţa copiilor şi despre cât de importantă este o educaţie adecvată. Amalia consideră că mâncarea pentru bebeluşi din farmacii este mult mai sănătoasă decât cea făcută din fructele pline de chimicale din piaţă. Telespectatorii pot afla cât de mult se implică şi Ilie Năstase în creşterea copiilor, el devenind cel mai bun partener de joacă al fetiţelor sale. Elvira Deatcu, actriţa din serialul "Cu un pas înainte", difuzat la Pro TV, în fiecare joi, de la 23.15, însărcinată pentru a doua oară, povesteşte cum se împacă sarcina cu munca de la filmări şi de la teatru. Deşi are un bileţel sigilat de la doctor, în care scrie dacă va avea băieţel sau fetiţă, Elvira spune că nu îl va deschide decât la naştere.

Oana Cuzino o are invitată şi pe Daniela Gyorfi, care se gândeşte la posibilitatea de a avea un copil în viitorul apropiat.

Telespectatorii pot afla de la Narcisa Suciu despre experienţa sa de părinte, ea crescându-şi singură copilul. Narcisa mărturiseşte că nu a speriat-o percepţia lumii despre o mama singură şi necăsătorită.

De asemenea, Mihaela Cernea este prezentă în emisiunea "CSID" împreună cu formaţia Class, în postura de mamă nonconformistă. Ea mărturiseşte că îşi duce copilul la repetiţii şi concerte din dorinţa de a-l creşte cât mai aproape de ea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Olivia Steer, Amalia Năstase şi Elvira Deatcu, la "Ce se întâmplă doctore? ".
 Vizualizări articol: 2088 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Olivia Steer, Amalia Năstase şi Elvira Deatcu, la "Ce se întâmplă doctore? "0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei