Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 nov 2007 - Anul XII, nr. 271 (3644)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mutare pe bancă

Mourinho, dorit antrenor la Barcelona

Suporterii echipei FC Barcelona, care au participat la un sondaj efectuat de cotidianul El Mundo Deportivo, ar fi de acord cu o eventuală sosire a portughezului Jose Mourinho în locul lui Frank Rijkaard, în cazul în care tehnicianul olandez va pleca de la formaţia catalană. Peste 20.000 de cititori au participat la sondajul efectuat de El Mundo Deportivo, iar Jose Mourinho a obţinut peste 8.000 de voturi, adică un total de 43 la sută. Arsene Wenger, de la Arsenal Londra, este pe locul doi în preferinţele suporterilor, cu 30 la sută din sufragii. "Sufragiile primite de Mourinho arată carenţele observate de fani în vestiarul Barcelonei. Dacă portughezul a fost apreciat pentru ceva la FC Porto şi mai ales la Chelsea este pentru că şi-a impus autoritatea şi a instaurat disciplina. Mourinho se descurcă cu oricine, indiferent de nume", scrie El Mundo Deportivo. Ziarul reaminteşte că Mourinho a plecat de la Chelsea în septembrie şi că a câştigat Cupa UEFA şi Liga Campionilor cu FC Porto, şi patru campionate consecutiv: două în Portugalia (2003, 2004) şi două cu Chelsea (2005, 2006). Sursa citată subliniază însă că salariul lui Mourinho este foarte mare (primea 10 milioane de euro la Londra), dar şi faptul că portughezului îi va fi greu să împartă responsabilităţi cu Txiki Begiristain şi să primească sfaturi de la Johan Cruyff.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mourinho, dorit antrenor la Barcelona.
 Vizualizări articol: 438 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mourinho, dorit antrenor la Barcelona0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei