Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 nov 2007 - Anul XII, nr. 271 (3644)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fotbal Club Cetatea

În iarnă mai vin trei jucători pe Areni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Antrenorul Marian Pană a mărturisit că este mulţumit de parcursul echipei şi de modul cum s-au comportat fotbaliştii săi în această ediţie campionat. Cu toate acestea, tehnicianul sucevean a declarat că este foarte posibil ca în pauza de iarnă să mai fie cooptaţi în lotul Cetăţii încă 2-3 fotbalişti de valoare. „Avem o strategie foarte precisă şi este normal să ne pregătim din timp pentru ce va fi la anul. În iarnă vom trage linie, însă nu vom aduce jucători noi doar de dragul de a mai face nişte transferuri, ideea este să îmbunătăţim calitatea lotului. Cred că nimeni nu-şi doreşte să mai trăim o dată dezamăgirea din sezonul precedent şi de aceea vreau să nu mai existe emoţii în momentul în care se accidentează unul sau doi jucători”, a precizat Marian Pană. Referitor la campionat, antrenorul Cetăţii a precizat că obiectivul imediat al echipei este câştigarea tuturor celor cinci meciuri care au mai rămas de disputat până la vacanţa de iarnă. „Chiar dacă ne este din ce în ce mai greu să ne impunem din cauză că majoritatea adversarilor abordează o tactică ultradefensivă împotriva noastră, noi vom juca ca şi până acum pe cartea atacului. Sper ca nici vremea să nu se înrăutăţească prea tare în următoarele trei săptămâni, astfel încât suprafeţele de joc să rămână în limite acceptabile”, a adăugat Marian Pană.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului În iarnă mai vin trei jucători pe Areni.
 Vizualizări articol: 614 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
În iarnă mai vin trei jucători pe Areni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei