Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 dec 2016 - Anul XXI, nr. 282 (6395)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Alegeri

Susţinătorii din Suceava ai lui Marian Munteanu l-au primit cu pâine şi sare şi cu steaguri tricolore

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Alianţei Noastre România, Marian Munteanu, s-a întâlnit sâmbătă cu susţinătorii săi din judeţul Suceava. La întâlnirea care a avut loc în sala mică a Casei de Cultură din Suceava, Marian Munteanu a fost primit cu pâine şi sare şi cu steaguri tricolore, tinerii care l-au întâmpinat fiind îmbrăcaţi în sumane negre.

Încă de la începutul discursului său, Marian Munteanu a ţinut să precizeze că are puternice legături cu judeţul Suceava, care este o vatră de spiritualitate. Liderul ANR a declarat că de judeţul Suceava îl leagă cele mai frumoase amintiri, după ce duhovnicul său s-a mutat de la Bucureşti la Marginea, unde a construit un schit. Munteanu a spus că după ce duhovnicul său a venit la Marginea, el a făcut numeroase drumuri în judeţul Suceava pentru a se întâlni şi a discuta cu acesta. El a mai spus că Suceava reprezintă o vatră de spiritualitate, un loc important pentru toată România.

Pe de altă parte, Marian Munteanu a ţinut să le transmită susţinătorilor săi că la aceste alegeri mai important decât votul este recâştigarea încrederii de către români, pe care au pierdut-o în ultimii ani. „Ceea ce întreprindem împreună nu are legătură neapărat cu o campanie electorală sau cu votul. Noi avem în România o problemă mult mai gravă decât cea a votului. Foarte mulţi dintre oamenii noştri şi-au pierdut încrederea în ei înşişi”, a spus Munteanu, care a mai adăugat că „s-a lucrat cu forţe puternice pentru distrugerea încrederii pe care românii o au unii în alţii. Iar toate greşelile politice şi administrative din ultimii ani pot fi îndreptate prin reclădirea încrederii”. Marian Munteanu i-a încurajat pe susţinătorii Alianţei Noastre România, transmiţându-le că nu sunt puţini. „Nu suntem puţini, noi suntem majoritatea. Să nu vi se pară exagerat, dar eu cred şi simt că suntem majoritatea. E drept, o majoritate tăcută”, a subliniat liderul ANR.

 

Marian Munteanu: Scopul ANR este ca oameni cinstiţi, competenţi şi patrioţi să înlocuiască actuala clasă politică

În cadrul unei conferinţe de presă, Marian Munteanu a declarat că nu crede în realitatea sondajelor publicate în ultima perioadă, adăugând că deşi nu ştie ce procent va obţine ANR la alegerile parlamentare, partidul pe care îl conduce poate obţine un scor foarte bun pentru că „există o stare de aşteptare şi un orizont de încredere care simt cum creşte”. „Este o parte a României, a României tăcute, care nu se regăseşte în zonele acestea mai vocale ale vieţii publice. Și am încredere că aceşti oameni sunt alături de noi pentru că ceea ce noi facem este pe linia gândirii lor”, a mai spus preşedintele ANR.

El a adăugat că toţi cei care acum prezintă sondaje cu rezultate falsificate, ”făcute prin bucătării”, vor avea o mare surpriză după aceste alegeri parlamentare. ”Vom vedea cine are 1% şi cine are 10%. S-ar putea să fie invers”, a precizat Marian Munteanu. Fără a preciza câte mandate de parlamentar speră să obţină ANR în urma acestor alegeri, Munteanu a arătat că după ce va intra în Parlament, această formaţiune politică va putea fi dezvoltată mult mai repede. „Prezenţa în Parlament ne îngăduie, pe de o parte, lansarea unor iniţiative legislative. Pentru asta ai nevoie de grupuri parlamentare, ai nevoie, oamenii au nevoie să aibă acces la date şi informaţii pe care, prin intermediul Parlamentului, le poţi obţine de la sursă şi mai ales poţi deveni o voce prin care doleanţele legitime ale oamenilor să fie în mod corect reprezentate”, a explicat liderul Alianţei Noastre România.

Marian Munteanu a precizat că are încredere în echipa de candidaţi ai ANR Suceava pentru alegerile parlamentare, explicând că „misiunea oamenilor noştri este de a-i reprezenta cu cinste pe cetăţeni”. El a subliniat că ambiţia sa este de a pune umărul la construirea unei formaţiuni politice care să se poată lăuda că este formată din oameni incoruptibili. „La noi, oamenii care candidează au plecat la drum cu gânduri cinstite, smerenie, credinţă în Dumnezeu şi cu speranţa că va fi mai bine”, a spus Marian Munteanu. Liderul ANR a mai declarat că ţinta partidului pe care îl conduce este ca actuala clasă politică să fie înlocuită cu oameni cinstiţi, competenţi şi patrioţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Susţinătorii din Suceava ai lui Marian Munteanu l-au primit cu pâine şi sare şi cu steaguri tricolore.
 Vizualizări articol: 1891 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.6 din 5 voturi
Susţinătorii din Suceava ai lui Marian Munteanu l-au primit cu pâine şi sare şi cu steaguri tricolore2.655

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sarmale cu orez şi hrişcă (de post) Pentru aceia dintre noi care consideră cam fad gustul sărmăluţelor de post, această combinaţie va aduce un plus de aromă interesantă, cu tentă de nucă sau de carne. Aceste sărmăluţe sunt foarte săţioase şi, spre deosebire de cele obişnuite, nu... Citeşte