Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 dec 2016 - Anul XXI, nr. 282 (6395)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

Cumplit accident

Şeful Ocolului Silvic Dorna Candrenilor s-a zdrobit cu maşina de un cap de pod

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un cumplit accident de circulaţie, în care şi-a pierdut viata şeful Ocolului Silvic Dorna Candrenilor, Dinu Popescu, a avut loc miercuri, 30 noiembrie, de Sfântul Andrei, între localităţile Sărmăşag şi Sălăjeni, pe drumul european 81.

Accidentul a avut loc la ora 23.35, când Dinu Popescu, de 47 de ani, din Vatra Dornei, ar fi adormit la volan şi astfel a pierdut controlul volanului, intrând într-un cap de pod. Impactul i-a fost fatal. Când a ajuns la locul accidentului, personalul de pe ambulanţa de la Secţia de Ambulanţă Şimleu Silvaniei nu a putut decât să constate decesul şoferului, conform GraiulSalajului.ro.

La faţa locului au ajuns şi pompierii care au descarcerat victima dintre fiarele maşinii, martorii oculari declarând că trupul bărbatului era într-o stare de neimaginat, leziunile produse fiind groaznice.

Conform acestora, partea superioară a corpului victimei era zdrobită între fiarele maşinii şi nu se mai putea distinge nimic din trăsăturile faciale.   

Dinu Popescu era şeful Ocolului Silvic Dorna Candrenilor, un bun profesionist, foarte implicat în mai multe activităţi cu caracter silvic şi de protecţie a mediului, în Bazinul Dornelor.

Una dintre cele mai recente activităţi de care s-a ocupat cu succes pe plan local a fost organizarea etapei naţionale a concursului ”Cel mai bun pădurar”, care a avut loc în luna octombrie la Vatra Dornei.

Membrii Asociaţiei Wild Bucovina, cărora li se datorează promovarea frumuseţii florei şi faunei acestei zone în lume, prin imagini foto-video inedite, au ţinut să aducă un ultim omagiu şefului de ocol Dinu Popescu, căruia i se datorează parţial înfiinţarea acesteia.

Cei de la Wild Bucovina au scris pe site-ul propriu: "<Optimistul veşnic incurabil>, aşa cum se autoproclama, a fost un iubitor al naturii, al faunei şi florei sălbatice activând, la modul practic, la o bună administrare a zonei de responsabilitate, cu care am avut onoarea să participăm de-a lungul timpului la diferite acţiuni de împădurire, ecologizare şi educaţionale. Membru de onoare al asociaţiei, a fost unul din cei cu care a început istoria Wild Bucovina, mai exact cel care i-a şi dat numele, a oferit sponsorizări din resurse proprii şi va rămâne pentru totdeauna o persoană emblematică în istoria asociaţiei. Nu te vom uita niciodată!"

Înmormântarea lui Dinu Popescu are loc astăzi, 5 decembrie, de la ora 10.00, la Straja.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şeful Ocolului Silvic Dorna Candrenilor s-a zdrobit cu maşina de un cap de pod.
 Vizualizări articol: 6025 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Şeful Ocolului Silvic Dorna Candrenilor s-a zdrobit cu maşina de un cap de pod5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sarmale cu orez şi hrişcă (de post) Pentru aceia dintre noi care consideră cam fad gustul sărmăluţelor de post, această combinaţie va aduce un plus de aromă interesantă, cu tentă de nucă sau de carne. Aceste sărmăluţe sunt foarte săţioase şi, spre deosebire de cele obişnuite, nu... Citeşte