Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 dec 2016 - Anul XXI, nr. 282 (6395)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   14 imagini |   ø fişiere video

Servicii complexe

Nou centru stomatologic în municipiul Suceava: New Dent

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un nou centru stomatologic, New Dent, a fost deschis, din data de 1 decembrie a.c., în municipiul Suceava. New Dent se adresează atât adulţilor, cât şi copiilor care se confruntă cu probleme medicale dentare, celor care doresc să acceadă la tratamente estetice avansate sau care ţin de o igienă corectă a danturii. Echipa medicală care deserveşte acest centru este formată din medicii stomatologi Paul Axinti, Manuela Leizer, Bogdan Ţirigan, Liliana Costan şi medicul stomatolog specialist Ovidiu Tudor.

Proprietarul centrului stomatologic New Dent, Liviu Axinti, ne-a declarat că serviciile oferite pacienţilor sunt implantologie, chirurgie, radiologie (inclusiv radiografie panoramică), parodontologie, protetică, endodonţie microscopică, pedodonţie, estetică dentară, precizând că preţurile practicate ”sunt competitive în domeniu”. ”Echipa New Dent pune accent, în relaţia cu pacientul, pe pregătirea profesională, respect şi atitudine pozitivă. Totodată, dorim să oferim condiţii bune de muncă deoarece acest lucru se răsfrânge asupra tuturor celor care ne trec pragul. Vrem ca pacienţii noştri să se simtă confortabil, având posibilitatea să aibă acces la multiple specializări ale medicinei dentare, inclusiv la radiologie digitală panoramică şi retro-alveolară”, a arătat Liviu Axinti.

El a subliniat că echipa medicală are toată disponibilitatea de a face profilaxie dentară la copii pentru a-i familiariza de la vârste fragede cu vizita la stomatolog.

 

Profilaxie şi tratamente stomatologice pentru copii

Un capitol distinct în activitatea centrului este, conform lui Liviu Axinti, implicarea în proiecte sociale prin asigurarea de servicii stomatologice copiilor instituţionalizaţi. ”Ne preocupă obişnuirea timpurie a copiilor cu cabinetul stomatologic pentru a elimina starea de teamă de dentist care, din păcate, este atât de des întâlnită în România. Oamenii încă merg la stomatolog doar când îi scoate durerea din casă, foarte puţini sunt cei care vizitează cabinetul în scop profilactic, nu terapeutic. Aici vrem noi să intervenim mai mult, să îi ajutăm pe copii să îşi aleagă periuţa de dinţi, pasta de dinţi, să facă un periaj corect, să folosească aţa dentară. Va fi ca o joacă şi, la sfârşitul vizitei la noi, copilul va avea un examen dentar complet ce include statusul odontal, parodontal, ortodontic şi de ocluzie. Ulterior va reveni la medicul stomatolog fără teamă şi va avea, cu siguranţă, dinţi sănătoşi”, a afirmat Liviu Axinti.

Disponibilitatea personalului pentru a oferi nu doar tratament, ci şi toate informaţiile necesare pacienţilor a fost evidenţiată şi de doctorul Ovidiu Tudor, colaborator din Bucureşti pe serviciile de implantologie, chirurgie parodontală şi reabilitare orală. „Respect faţă de pacient, promptitudine în toate serviciile oferite, condiţii foarte bune de tratament - iată ce îşi propune echipa medicală a clinicii de medicină dentară New Dent, sub coordonarea domnului dr. Paul Axinti. Drumul parcurs până la inaugurarea clinicii a fost greu, dar efortul a meritat, şi astfel New Dent va deveni locul unde pacientul simte că ne pasă de el şi de sănătatea lui dentară. Mă simt onorat de invitaţia colegilor mei de a colabora, mai ales că mă simt legat de Suceava şi de viaţa medicală de aici datorită prieteniei şi colaborării cu medici şi tehnicieni de înaltă ţinută profesională, dr. Florin Mitache, dr. Tudor Cocerhan, dr. Serghei Crilov, tehnicianul Codrin Chelaru. Sper să contribui şi eu cu experienţa mea la implementarea noilor tehnici şi tehnologii”, a afirmat dr. Tudor.

Centrul stomatologic New Dent funcţionează pe str. Cernăuţi nr. 1A, după un program de luni până vineri, în intervalul orar 9.00-17.00. Pentru pacienţii care se programează în decembrie 2016 şi ianuarie 2017 centrul oferă bonificaţii şi facilităţi, dar sistemul de fidelizare a pacienţilor va continua şi după aceea. 

Telefon pentru  programări 0330-401.166, www.newdent.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nou centru stomatologic în municipiul Suceava: New Dent.
 Vizualizări articol: 13788 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
Nou centru stomatologic în municipiul Suceava: New Dent3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sarmale cu orez şi hrişcă (de post) Pentru aceia dintre noi care consideră cam fad gustul sărmăluţelor de post, această combinaţie va aduce un plus de aromă interesantă, cu tentă de nucă sau de carne. Aceste sărmăluţe sunt foarte săţioase şi, spre deosebire de cele obişnuite, nu... Citeşte