Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 dec 2016 - Anul XXI, nr. 282 (6395)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În trafic

Aproape jumătate din taxiurile verificate de poliţişti prezentau nereguli

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii suceveni au făcut scurte reprize de control în trafic, ocazie cu care au fost vizate autovehiculele care circulau în regim de taximetrie. Interesant este că din cele 50 de maşini verificate 20 au prezentat probleme, ceea ce ridică un serios semnal de alarmă în special pentru clienţii care circulă cu astfel de mijloace de transport.

Acţiunea s-a derulat pe parcursul mai multor zile şi a durat maximum două ore, asta pentru că între taximetrişti s-a dat imediat alarma, iar cei care se simţeau cu musca pe căciulă au plecat acasă.

Cu ocazia acestor controale au fost aplicate 20 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 8.500 de lei, dintre care patru amenzi în valoare de 1.500 de lei la Legea 38/2003, privind transportul de persoane în regim Taxi, pentru faptul că aveau lampa scoasă din funcţiune sau nu era în poziţia corespunzătoare.

Şoferii de taxi care au încălcat legislaţia rutieră au primit 16 sancţiuni în valoare de 6.000 de lei.

„Poliţiştii recomandă firmelor de transport să dea dovadă de responsabilitate în ceea ce priveşte activitatea pe care o prestează, asigurarea condiţiilor tehnice ale vehiculelor utilizate şi selecţionarea unor şoferi cu aptitudini şi abilităţi profesionale. Poliţiştii atrag atenţia prestatorilor de servicii în domeniul transportului rutier să respecte cu stricteţe legislaţia în vigoare. Totodată, solicităm cetăţenilor să nu apeleze la variante de transport neautorizate, punându-şi viaţa în pericol”, a arătat comisarul Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava.

Tot cu prilejul acestei acţiuni a fost prins şi un şofer vitezoman, care, culmea, avea permisul suspendat. Maşina a fost depistată circulând cu 83 km/h în Şcheia, iar bărbatul în vârstă de 33 de ani aflat la volan a declarat iniţial că nu are permisul asupra sa. În urma verificărilor în baza de date a rezultat că bărbatul avea permisul de conducere suspendat pentru perioada 27 noiembrie 2016 - 24 februarie 2017, ca urmare a săvârşirii unei contravenţii la regimul rutier. Acum, şoferul s-a ales şi cu dosar penal pentru comiterea infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape jumătate din taxiurile verificate de poliţişti prezentau nereguli.
 Vizualizări articol: 2573 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Aproape jumătate din taxiurile verificate de poliţişti prezentau nereguli5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Uber !!! trimis de
( 6 dec 2016, 17:02:34
Da, dragi taximestristi, ar fi cazul sa va mai puneti un pic la punct !!! Sa dati voi buna ziua intai...sa va imbracati un pic mai de Doamne-ajuta, apoi (vara, unii dintre voi merg in maieu-plasa si in pantaloni scurti si slapi)...sa mai si respectati regulile de circulatie rutiera...sa mai lasati dracului maimuta ca au ajuns taxiurile din Suceava mai scumpe decat in toata tara !!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sarmale cu orez şi hrişcă (de post) Pentru aceia dintre noi care consideră cam fad gustul sărmăluţelor de post, această combinaţie va aduce un plus de aromă interesantă, cu tentă de nucă sau de carne. Aceste sărmăluţe sunt foarte săţioase şi, spre deosebire de cele obişnuite, nu... Citeşte