Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 dec 2016 - Anul XXI, nr. 282 (6395)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Legea pumnului

Mai mulţi poliţişti au devenit ţinta răfuielilor indivizilor certaţi cu legea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mai mulţi poliţişti au fost ţinta răfuielilor unor indivizi certaţi cu legea şi care au încercat să-şi facă singuri dreptate. În decurs de numai câteva zile s-au înregistrat mai multe agresiuni, iar cinci dintre agresori au ajuns în spatele gratiilor, unii dintre ei primind şi mandate de arestare.

Primul individ care a ajuns în arest preventiv este Constantin Florin Ciorcan, de 41 de ani, din Voitinel. Totul a plecat de la o ceartă pe care bărbatul a avut-o cu cumnata şi soţia sa. Pentru că devenise agresiv, una din femei a sunat la 112 şi a cerut ajutor. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie, care l-a găsit pe turbulent şi l-a escortat până la autospeciala cu care urma să fie transportat la Secţia de Poliţie Gălăneşti în vederea audierilor.

Între timp, oamenii legii au continuat activitatea de fotografiere şi ridicare de probe, moment în care Ciorcan a revenit în curte şi a încercat să-şi lovească soţia, fiind oprit de unul dintre poliţişti. A fost suficient pentru ca bărbatul să-şi îndrepte toată furia către oamenii legii, pe care i-a ameninţat şi înjurat. Deşi i s-a cerut de mai multe ori să se potolească, individul a continuat să facă scandal, nefiind impresionat nici de faptul că unul dintre poliţişti a scos pistolul din toc. În final, a fost tras un foc de armă în plan vertical, şi pentru că turbulentul nu se potolea a fost culcat la sol și încătușat, după care a fost condus la autospeciala poliției și transportat la Poliția Municipiului Rădăuți pentru cercetări. Constantin Florin Ciorcan a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de ultraj, iar ulterior pe numele său a fost emis mandat de arestare pentru o perioadă de 30 de zile.

 

Un tată şi cei doi fii ai săi l-au „altoit” pe un şef de post

Un alt episod la fel de grav s-a petrecut la Horodnic de Sus. Dan Olenici, un bărbat de 49 de ani, era cercetat de şeful de post din comună într-un dosar care avea ca obiect infracţiunea de lovire.

Supărat că poliţistul are tupeul să-l cerceteze şi i-a întocmit dosar penal, bărbatul a pus mâna pe telefon şi l-a ameninţat pe omul legii. A considerat că nu este suficient, aşa încât şi-a luat cei doi fii şi s-au deplasat la locuința de serviciu a agentului de poliție.

Au intrat în curtea poliţistului, iar după ce au bătut la uşă Dan Olenici l-a lovit rapid şi prin surprindere. Bărbatul şi cei doi fii ai săi au fost reţinuţi pentru ultraj, iar aseară au fost duşi la Judecătoria Rădăuţi cu propunere de arestare preventivă.

Şi la Siret s-a consemnat un caz de ultraj, autor fiind un tânăr de 22 de ani, Marin Birgheaua. Acesta a avut un conflict cu un alt individ, iar la faţa locului a fost chemat un echipaj de la Poliţia Siret.

Tânărul de 22 de ani a fost încătuşat şi dus spre maşină pentru a fi condus la sediul Poliţiei Siret, unde urma să fie audiat. În timp ce poliţiştii încercau să-l urce în maşină, tânărul l-a lovit cu piciorul pe unul dintre agenţii de poliţie. A fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, iar ulterior împotriva lui s-a luat măsura controlului judiciar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mai mulţi poliţişti au devenit ţinta răfuielilor indivizilor certaţi cu legea.
 Vizualizări articol: 6379 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Mai mulţi poliţişti au devenit ţinta răfuielilor indivizilor certaţi cu legea5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Com trimis de
( 5 dec 2016, 11:10:54
la ce justitie avem cum sa le mai fie teama, dar are o scuza justitia ca e oarba, si nu se cade sa te ei de handicapati
2.   Comentariu de universitar trimis de
( 5 dec 2016, 18:26:23
bre semiane...zici că ai terminat facultatea??care?...aia de cartier! Elegantule...care ești!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sarmale cu orez şi hrişcă (de post) Pentru aceia dintre noi care consideră cam fad gustul sărmăluţelor de post, această combinaţie va aduce un plus de aromă interesantă, cu tentă de nucă sau de carne. Aceste sărmăluţe sunt foarte săţioase şi, spre deosebire de cele obişnuite, nu... Citeşte