Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 dec 2016 - Anul XXI, nr. 282 (6395)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Tulburare de posesie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ne reîntâlnim după trei derby-uri din campionate diferite, la care echipele favorite au condus cu 1-0, fără a reuşi să câştige. Mai mult, la Dinamo-Steaua şi City-Chelsea, gazdele şi respectiv oaspeţii au întors până la la 3-1! Din nou, cine a avut posesie a pierdut. Similar s-au petrecut lucrurile şi la El Clasico, chiar dacă Barcelona n-a fost învinsă, ea fiind “doar” egalată pe final, ca într-un déjà vu pentru Real: gol cu capul, Sergio Ramos! Am mai scris despre apărarea peticită a catalanilor, cu găselniţa Sergi Roberto pe dreapta, numai că şi fundaşii centrali au ajuns sau se apropie de o anume limită. Mascherano a comis un fault limpede în careu, atât de inutil că arbitrul nu l-a acordat, ieşind prost dintr-o comparaţie cu Haţegan al nostru. Barcelona a încercat să se dreagă cu Umtiti, dar deocamdată francezul nu prezintă garanţii, aşa că în meciurile importante se merge tot pe garda veche. De foarte mult noroc va avea nevoie echipa lui Enrique pentru a se lipi de un trofeu în acest an. Va trebui să pregătească şi perioada post-Suarez, care nu mai e aşa de influent în jocul echipei, stricând destule faze prin repetata poziţionare în ofsaid (n-a lipsit mult nici la gol, dar acolo era nevoie de ochi cu laser pentru tuşier). Un vârf care cred că ar aduce prospeţime în jocul Barcelonei ar fi Aubameyang de la Dortmund, doar că acesta face cât Andre Gomes şi Arda Turan la un loc. Însă măcar cu el nu s-ar păcăli, cum s-a întâmplat cu turcul, un jucător mult-mult supraevaluat. Sâmbătă, el i-a pus capac Barcelonei, bruscându-l aiurea pe Marcelo, care era cu faţa spre tribună, înconjurat de trei adversari! Pe de altă parte, când Neymar şi Messi nu nimeresc poarta faţă în faţă cu Navas… Cât despre Real, impresia este că n-ar fi stat iar la mâna lui Ramos dacă Bale şi Morata ar fi fost disponibili.

Închei cu satisfacţia că am scăpat de obsesia numită “Chiajna la pauză”, chiar dacă n-am reuşit să mă ţin de promisiune şi să mizez contra ei la meciul de la Iaşi, pentru că acesta a fost programat prea devreme, vineri. Dar poate am inspirat pe cineva, bine şi aşa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tulburare de posesie.
 Vizualizări articol: 1560 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Tulburare de posesie5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sarmale cu orez şi hrişcă (de post) Pentru aceia dintre noi care consideră cam fad gustul sărmăluţelor de post, această combinaţie va aduce un plus de aromă interesantă, cu tentă de nucă sau de carne. Aceste sărmăluţe sunt foarte săţioase şi, spre deosebire de cele obişnuite, nu... Citeşte