Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 dec 2016 - Anul XXI, nr. 282 (6395)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Comunicat de presă

S-a ajuns la vorbele lui Olarean de acum cinci ani în ce priveste centura Rădăuți

Aurel Olarean a fost deputat PD, între anii 2004 și 2008. S-a întors în Rădăuți și a câștigat primăria pentru două mandate. Spune că a atras cele mai multe fonduri nerambursabile, din care s-au modernizat spitalul și piața municipiului, a electrificat zona Tolocii, a extins și modernizat parcurile și a demarat procedurile pentru construirea șoselei de centură.  Acest ultim proiect a fost readus de curând în atenția publică suceveană.

”PSD și PNL au blocat timp de cinci ani un proiect atât de important pentru Bucovina, cum e centura municipiului Rădăuți. Trebuie să explice de ce. Încă din octombrie 2012, când eu eram primar la Rădăuți, am cerut și am primit o adresă de la Ministerul Transporturilor, pe care am publicat-o pe site-ul primăriei, din care rezultă că toate actele ce țin de București au fost semnate încă din 2009 și 2012. Ce s-a întâmplat după 2012, este doar responsabilitatea PSD și PNL”, declară Aurel Olarean, care acum candidează primul pe lista pentru Senat a PMP Suceava.

Aurel Olarean le cere liderilor locali ai PSD și PNL să lase festivismul și laudele că realizează ei acest proiect esențial pentru Rădăuți, mai ales că el personal s-a luptat ani la rând cu acești politicieni pentru a putea duce mai departe acest proiect al centurii Rădăuți, precum și altele care aufost blocate în Consiliul Local Rădăuți de majoritatea formată de PSD și PNL.

”Eu le spun doar atât celor din PSD și PNL : din 2012 până în 2014 ați guvernat împreună. Ați deținut toate pârghiile din toate instituțiile statului. PNL a avut, din 2012 până în 2014, trei miniștri ai Transporturilor – Ovidiu Silaghi, Relu Fenechiu și Ramona Mănescu. PSD a rămas, apoi, singur la guvernare și a avut din 2014 până în 2015 alți trei miniștri – Dan Șova, Ioan Rus și Iulian Matache. Domnilor din PNL și PSD Suceava, câte demersuri ați făcut pe lângă acești miniștri pentru a susține proiectul centurii Rădăuți? Arătați-le bucovinenilor documente oficiale, așa cum v-am arătat eu”, afirmă Olarean. El apreciază ce politicienii locali ai PSD și PNL au avut, probabil, anumite interese  în rezilierea contractului legal încheiat în luna mai 2012, întrucât acum se laudă și unii, și ceilalți că au deblocat proiectul, dar în contract sunt exact același constructor și același proiectant din documentul aprobat încă de acum cinci ani.

”Eu le cer liberalilor și social-democraților să spună bucovinenilor  că au blocat acest proiect doar din cauză că proiectul a aparținut fostului primar Aurel Olarean, pe care l-au denigrat și căruia i-au creat numai probleme din motive meschine și politicianiste. Acum au ajuns la vorbele lui, din urmă cu cinci ani. Dar de plătit pentru chinul lipsei acestei centuri cine plătește?”, spune Aurel Olarean, exprimându-și speranța că aceștia vor plăti măcar la vot, în alegerile care urmează.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului S-a ajuns la vorbele lui Olarean de acum cinci ani în ce priveste centura Rădăuți.
 Vizualizări articol: 5360 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
S-a ajuns la vorbele lui Olarean de acum cinci ani în ce priveste centura Rădăuți1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sarmale cu orez şi hrişcă (de post) Pentru aceia dintre noi care consideră cam fad gustul sărmăluţelor de post, această combinaţie va aduce un plus de aromă interesantă, cu tentă de nucă sau de carne. Aceste sărmăluţe sunt foarte săţioase şi, spre deosebire de cele obişnuite, nu... Citeşte