Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 mai 2016 - Anul XXI, nr. 120 (6233)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Politic

Tiberius Brădăţan: În centrul strategiei mele şi a PSD de dezvoltare a Sucevei va sta respectul faţă de cetăţeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul PSD pentru Primăria Suceava, Tiberius Brădăţan, a declarat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că strategia sa şi a echipei PSD pentru dezvoltarea municipiului reşedinţă de judeţ va avea în centrul ei respectul faţă de cetăţeni. Tiberius Brădăţan a spus că atât el, cât şi echipa viitorilor consilieri locali PSD au o viziune de dezvoltare a Sucevei care va fi pusă în practică. „Cu toţii suntem conştienţi că este nevoie de o schimbare. Suntem în al doisprezecelea ceas, iar această schimbare trebuie să modifice faţa acestui oraş. M-am născut, am crescut şi am învăţat aici, am prieteni şi oameni dragi mie aici, în Suceava”, a spus Brădăţan, care a adăugat că „Nu se mai poate aşa. Dacă dorim să fim în continuare mândri de statutul nostru de suceveni, de urmaşi ai lui Ştefan cel Mare, este nevoie să schimbăm modul în care gândim, în care acţionăm şi în care ne pregătim de viitor”. Tiberius Brădăţan a subliniat că s-a săturat să vadă în Suceava oameni trişti, un municipiu cenuşiu şi care nu se dezvoltă. El a precizat că viziunea sa şi a echipei PSD pentru Suceava este una pentru dezvoltare. Brădăţan a arătat că programul de dezvoltare propus de el pentru Suceava a fost construit după discuţiile pe care le-a avut cu cetăţenii. „Această strategie de dezvoltare a Sucevei nu este o utopie, este realizabilă în totalitate. Iar în centrul acestei strategii va sta respectul faţă de cetăţeni şi faţă de noi înşine. Trebuie să ne daţi ocazia să arătăm că suntem altfel”, a fost mesajul lui Tiberius Brădăţan pentru alegătorii din Suceava.

El a adăugat că în ultimii 12 ani, administraţia publică locală din Suceava nu a mers până la scara de bloc a cetăţenilor, pentru a le oferi acestora tot confortul de care au nevoie. „Dacă mergeţi în jurul blocurilor veţi vedea borduri învechite, lipsa trotuarelor, spaţii verzi neîngrijite, locuri de parcare inexistente sau spaţii verzi şi bănci într-o stare deplorabilă. Din acest motiv, respectul trebuie să fie cuvântul de bază în tot ceea ce vom face noi pentru cetăţenii Sucevei”, a încheiat Tiberius Brădăţan. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tiberius Brădăţan: În centrul strategiei mele şi a PSD de dezvoltare a Sucevei va sta respectul faţă de cetăţeni.
 Vizualizări articol: 1859 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tiberius Brădăţan: În centrul strategiei mele şi a PSD de dezvoltare a Sucevei va sta respectul faţă de cetăţeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei