Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 mai 2016 - Anul XXI, nr. 120 (6233)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Suceava

Accident în lanţ pe Calea Unirii, în locul în care o bandă de mers a fost închisă pentru lucrări

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei maşini au fost implicate într-un accident rutier petrecut ieri pe artera principală a municipiului Suceava, în urma tamponării în lanţ doi dintre şoferi ajungând la Spitalul Judeţean. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 12.40, în zona de coborâre dinspre Centru spre Grupul Şcolar. Chiar dacă accidentul are drept cauză principală nepăstrarea unei distanţe regulamentare în mers, trebuie subliniat că în zona în care s-a produs accidentul circulaţia pe banda I de mers este restricţionată de mai multe zile pentru lucrările de aducere la nivel a unor guri de canal de scurgere pluvială. Şoferii se declară nemulţumiţi că banda I este închisă de multe zile, deşi lucrarea, care este semnalizată, a fost finalizată de săptămâna trecută. Pe acest fond se fac manevre bruşte de schimbare a direcţiei de mers, care pot duce la accidente, aşa cum, susţineau unii martori, s-a întâmplat şi ieri.

Din ancheta efectuată de poliţiştii rutieri rezultă că un şofer din Botoşani, Alexandru M., în vârstă de 28 de ani, aflat la volanul unei Dacii Logan tip autoutilitară, nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de un alt autoturism Dacia Logan, condus în faţă de Olivia V., o tânără de 32 de ani, din municipiul Suceava. În urma acestui prim impact, a doua Dacie s-a lovit de un BMW aflat în faţă, condus de un tânăr de 18 ani, din Suceava.

În urma impactului, cei doi şoferi de la volanul Daciilor au acuzat leziuni, fiind preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la Spitalul Judeţean Suceava.

Femeia în vârstă de 32 de ani a fost diagnosticată cu un traumatism cranio-facial şi o contuzie abdominală, în timp ce bărbatul din Botoşani a scăpat cu o contuzie de umăr stâng.

Poliţiştii au deschis un dosar penal şi continuă ancheta.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident în lanţ pe Calea Unirii, în locul în care o bandă de mers a fost închisă pentru lucrări.
 Vizualizări articol: 12069 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Accident în lanţ pe Calea Unirii, în locul în care o bandă de mers a fost închisă pentru lucrări4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei