Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 mai 2016 - Anul XXI, nr. 120 (6233)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Comunicat de Presă

B.A.A.R. a avizat prima companie din Suceava pentru gestionarea dosarelor de daună în sistem Carte Verde

 

SUCEAVA, 23 MAI 2016

Biroul Asigurătorilor de Autovehicule din România(B.A.A.R.) a avizat prima companie din Suceava, cu capital integral românesc, în calitate de corespondent pentru gestionarea dosarelor de daună în sistem Carte Verde.

Lista agenților și corespondenților B.A.A.R. a fost completată la începutul acestei luni de RECREX S.R.L., care a devenit astfel unicul corespondent activ pentru gestionarea dosarelor de daună în sistem Carte Verde cu sediul social în provincie.

Sistemul Carte Verde a fost înființat cu scopul de a sprijini circulația internațională a vehiculelor și pentru a acorda asistența necesară vehiculelor care provin din diferite state.

Viziunea și profesionalismul companiei au fost recunoscute de Biroul Asigurătorilor de Autovehicule din România, iar prin îndeplinirea condițiilor impuse de autoritate, RECREX S.R.L. va soluționa cazurile de daună rezultate în urma accidentelor provocate pe teritoriul României de autovehicule înmatriculate în străinătate.

Începând din 2010, RECREX S.R.L. oferă suport pe teritoriul României companiilor din Uniunea Europeană, marii asiguratori din Bulgaria alegând să colaboreze cu firma suceveană.

Pentru dobândirea calității de „Gestionar de daune” pe teritoriul României, în cadrul Sistemului Internațional Carte Verde, RECREX S.R.L. a făcut dovada că poate efectua constatări şi evaluări de daune cu personal calificat, pe tot teritoriul României, în cel mai scurt timp de la data avizării daunei. De asemenea, RECREX S.R.L. a dovedit că are capacitatea de a despăgubi persoanele prejudiciate în condiţiile prevăzute de legislaţia din România, fără a solicita în prealabil asigurătorului sumele necesare.

„Prin propria rețea națională, RECREX S.R.L. va presta un serviciu integrat pentru a putea îndeplini atât condițiile impuse de Biroul Asigurătorilor de Autovehicule  din România, exigențele asigurătorilor, cât și așteptările beneficiarilor. În ultimul an, dat fiind specificul și particularitatea acestei activități (gestionar Carte Verde), RECREX S.R.L. a acordat o importanță deosebită politicii de recrutare a personalului, cunoscând o creștere mai mult decât substanțială pe acest segment. Înființată în municipiul Suceava, compania își va păstra în această localitate business-ul, în vederea susținerii economiei regionale. Suntem mândri că toți specialiștii noștri sunt suceveni, ei fiind instruiți în permanență pentru a răspunde tuturor necesităților acestui tip de activitate și vom continua să ne dezvoltăm în această privință”, a declarat Directorul General RECREX S.R.L. România, Daniela Bădăluță.

Menționăm că pe lista corespondenților B.A.A.R. se mai regăsesc următoarele companii: Allianz-Țiriac Asigurări, April Broker de Asigurare Reasigurare, ASIROM, Avus International, Carom, Damage Claims, Euroins, Garanta Asigurări, Generali România, Interfides International, Mai Broker de Asigurare-Reasigurare, Omniasig, Uniqa asigurări și VIG Management Services.

Departament PR & Marketing

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului B.A.A.R. a avizat prima companie din Suceava pentru gestionarea dosarelor de daună în sistem Carte Verde.
 Vizualizări articol: 5174 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.6 din 5 voturi
B.A.A.R. a avizat prima companie din Suceava pentru gestionarea dosarelor de daună în sistem Carte Verde3.655

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei