Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 mai 2016 - Anul XXI, nr. 120 (6233)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Competiţie şcolară

Cele mai bune zece proiecte din judeţ din cadrul programului „Şcoala altfel”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ministerul Educaţiei va premia şi în acest an cele mai de succes activităţi demarate în cadrul programului „Şcoala altfel”, desfăşurat în perioada 18-22 aprilie 2016.

La nivelul judeţului Suceava, zece şcoli au şansa de a câştiga premiile puse la bătaie de ministerul de resort, unităţile calificându-se în competiţia naţională ce desemnează cele mai bune acţiuni din săptămâna “Şcoala altfel”. Cele zece activităţi demarate la noi în judeţ pot fi votate pentru competiţia „O activitate de succes din Şcoala altfel” pe platforma http://sae.edu.ro/2016/votare/, în perioada 23-29 mai.

Concursul Ministerului Educaţiei are 10 domenii, votanţii putându-şi exprima preferinţa pentru fiecare în parte. La nivel naţional, va exista un câştigător pentru fiecare domeniu.

Pentru domeniul Artistic finalistă este Şcoala Gimnazială ”I. Ciurea” Fălticeni, cu proiectul „Ucenici în atelierul maestrului I. Irimescu”, coordonator Lenuţa Ermolania Dan.

În domeniul Ştiinţific, Colegiul Tehnic „M. Băcescu” Fălticeni s-a calificat la etapa naţională cu „e-Şcoala altfel”, coordonator Simona Maricica Murărescu.

Pentru domeniul Cetăţenie democratică şi responsabilizare socială, judeţul Suceava este reprezentat de Şcoala Gimnazială Corocăieşti, cu „Campania RESPECT”, coordonată de Luminiţa Dobre.

La domeniul Abilităţi de viaţă, judeţul nostru este reprezentat de Liceul cu Program Sportiv Suceava, cu proiectul „Gala LPS Suceava”, coordonatori Ioan Radu, Cristina Lohănel, Alina Dobroghii.

Colegiul Silvic „Bucovina” Câmpulung Moldovenesc s-a calificat în finala naţională în domeniul Consiliere şi orientare, cu activitatea „Atelierele cunoaşterii”, coordonată de Violeta Debren.

Pentru domeniul Educaţie pentru mediu şi ecologie, activitatea „Ranger pentru o zi”, de la Liceul Teoretic „Ion Luca” Vatra Dornei, coordonator Irinel Acatrinei, a fost desemnată cea mai bună din judeţ. 

În domeniul Cultural concurează Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava cu activitatea „Călătoria – formă de autocunoaştere” (coordonator Laura Salciuc), domeniul Sport: Colegiul Tehnic „Al.I. Cuza” Suceava cu turneul de tenis „Cuza Open”, coordonator Horaţiu Neacşu, domeniul Educaţie pentru sănătate: Colegiul Naţional „Nicu Gane” Fălticeni - „Food revolution day” 2016 (coordonator Ioan Caulea) şi domeniul Tehnic: Palatul Copiilor Suceava - „O şcoală altfel pentru toţi copiii” (coordonator Biatrice Choleva).

 

Două proiecte sucevene, premiate în 2015

La ediţia din 2015 a concursului, turneul judeţean de tenis “Cuza Open”, de la Colegiul Tehnic „Al.I. Cuza” Suceava, şi proiectul „e-Şcoala Altfel”, de la Colegiul “Mihai Băcescu”, au fost desemnate cele mai bune activităţi din domeniul Sportiv, respectiv Tehnic. Proiectul „Cuza Open” a întrunit 776 de voturi pe platforma de votare lansată de Ministerul Educaţiei, iar proiectul Colegiului „Mihai Băcescu” Fălticeni, 793 de voturi.

De altfel, manifestarea „Cuza Open” este câştigătoare a concursului, la categoria Sport, din 2011, de la debutul programului „Şcoala altfel”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cele mai bune zece proiecte din judeţ din cadrul programului „Şcoala altfel”.
 Vizualizări articol: 3814 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cele mai bune zece proiecte din judeţ din cadrul programului „Şcoala altfel”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei