Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 mai 2016 - Anul XXI, nr. 120 (6233)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Dan Ioan Cuşnir nu este de acord cu noile modele de staţii de autobuz amplasate în Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vicepreşedintele PSD Suceava, Dan Ioan Cuşnir, a criticat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, soluţia aleasă şi modelul noilor staţii de autobuz amplasate în municipiul reşedinţă de judeţ. Dan Ioan Cuşnir consideră că decizia primarului Ion Lungu de a amplasa aceste staţii reprezintă o „măsură anapoda”. „Într-un oraş civilizat staţiile de autobuz sunt deschise, largi, cu bănci comode pentru oameni, în timp ce intrările în staţiile puse în Suceava sunt ca intrările într-un ţarc”, a spus vicepreşedintele PSD Suceava. El a adăugat că noile staţii au fost montate după ce timp de 12 ani sucevenii au avut parte de staţii stricate şi fără a prezenta siguranţă pentru populaţie. Pe de altă parte, Dan Ioan Cuşnir a criticat şi modul în care au fost trasate pistele de biciclişti din Suceava, prezentând o fotografie în care una dintre acestea avea ca punct final un gard de pe marginea trotuarului. În acelaşi timp, el a adăugat că în Suceava există doar un suport pentru parcarea bicicletelor, iar acesta se află în faţa primăriei. „După 12 ani miile de biciclişti din Suceava au la dispoziţie doar un singur suport pentru biciclete. Asta e respectul pentru bicicliştii din Suceava”, a spus Cuşnir. În acelaşi timp, vicepreşedintele social-democraţilor suceveni a arătat că primăria plantează flori în Suceava doar în anii electorali. Dan Ioan Cuşnir a precizat că dacă anul trecut sucevenii au avut parte de flori ofilite, anul acesta au fost plantate flori proaspete, dând ca exemplu bulevardul principal. „Aceste flori electorale nu îi vor ajuta cu nimic nici pe Ion Lungu, nici pe Marian Andronache. În loc să fie oraşul florilor, Suceava este oraşul firelor”, a spus Dan Ioan Cuşnir, care a arătat că oraşul este plin de fire care atârnă între stâlpii de iluminat.

În cele din urmă, acesta i-a solicitat candidatului PSD pentru Primăria Suceava, Tiberius Brădăţan, prezent în aceeaşi conferinţă de presă, să-i promită că va schimba în bine municipiul reşedinţă de judeţ. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dan Ioan Cuşnir nu este de acord cu noile modele de staţii de autobuz amplasate în Suceava.
 Vizualizări articol: 5513 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Dan Ioan Cuşnir nu este de acord cu noile modele de staţii de autobuz amplasate în Suceava2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei