Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 mai 2016 - Anul XXI, nr. 120 (6233)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sprijin

Candidatul UNPR pentru Primăria Suceava, Marius Boghian, propune transport public gratuit pentru persoanele vârstnice

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul UNPR pentru funcţia de primar al municipiului Suceava şi pentru funcţia de consilier, Marius Boghian, propune viitorului Consiliu Local ca de pe data de 1 august 2016 persoanele vârstnice din municipiul reşedinţă de judeţ care au venituri mici să beneficieze de 20 de bilete gratuite pe lună pentru transportul în comun. Marius Boghian a explicat că de aceste bilete 100% gratuite ar beneficia pensionarii, indiferent de vârsta şi categoria pensiei, de limită de vârstă, invaliditate sau de urmaș, în cazul soțului/soției, anticipată sau anticipată parţial. El a explicat că de aceste bilete ar urma să beneficieze pensionarii cu venituri de până la 1.000 de lei/ lunar. „Nu vor primi aceste bilete gratuite categoriile de pensionari care beneficiază de gratuitate totală în baza unor legi speciale (deportaţi, foști deținuți politic, veterani de război, revoluționari etc.) şi nici pensionarii ale căror venituri depăşesc suma netă lunară de 1.000 de lei”, a spus candidatul UNPR pentru Primăria Suceava. El a adăugat că biletele gratuite se vor distribui trimestrial şi se pot ridica de la casele de bilete, în baza actului de identitate, în original şi copie, cuponul de pensie pe luna precedentă, în original şi copie, o declaraţie privind veniturile şi acte doveditoare ale sursei de venit. Boghian a precizat că această declarație va fi pusă la dispoziția beneficiarilor la toate punctele de distribuție a biletelor sau va putea fi descărcată de pe site-ul Primăriei Suceava.

„La ridicarea biletelor, beneficiarul trebuie să aibă asupra sa şi cuponul de pensie în original, pentru a i se aplica pe acest document o ştampilă de control, care atestă primirea tichetelor. Persoanele vârstnice, respectiv femeile cu vârsta de peste 63 de ani şi bărbaţii cu vârsta de peste 65 de ani, care nu au nici o sursă de venit îşi vor putea ridica biletele gratuite numai de la casieria TPL Suceava”, a spus Boghian, care a mai adăugat că „deţinătorii de drept ai biletelor gratuite vor putea circula pe mijloacele de transport în comun având asupra lor buletinul sau cartea de identitate şi cuponul de pensie, în original sau copie”.

Marius Boghian a subliniat faptul că TPL Suceava va distribui biletele gratuite prin toate casieriile proprii.

„<Dacă bătrânii îi jigneşti/Şi bătrâneţea o urăşti,/Eu la părerea mea rămân:/Că nu vrei să ajungi bătrân!> Aceste versuri mi-au rămas întipărite în minte atunci când le-am citit prima dată şi mă fac să mă gândesc cu emoţie la persoanele vârstnice, care au nevoie de noi, politicienii”, a încheiat Marius Boghian. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Candidatul UNPR pentru Primăria Suceava, Marius Boghian, propune transport public gratuit pentru persoanele vârstnice.
 Vizualizări articol: 3380 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Candidatul UNPR pentru Primăria Suceava, Marius Boghian, propune transport public gratuit pentru persoanele vârstnice0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei