Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 mai 2016 - Anul XXI, nr. 120 (6233)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proiect

Consilierii PMP ai lui Marian Andronache vor să construiască o creşă în cartierul Burdujeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Unul dintre consilierii locali propuşi de candidatul PMP pentru Primăria Suceava, Marian Andronache, a anunţat că un proiect pe care viitorii consilieri ai acestui partid îl vor susţine va fi construcţia unei creşe în cartierul Burdujeni. Este vorba despre Angelica Pânzariu, care candidează din partea PMP pentru Consiliul Local Suceava, aceasta declarând că o astfel de investiţie este absolut necesară având în vedere că este un lucru ştiut faptul că Suceava este oraşul unui singur cămin de tip creşă, care se află în zona centrală, iar acest lucru reprezintă o problemă semnificativă pentru locuitorii cartierului Burdujeni.

„În urma discuţiilor avute cu cetăţenii, am identificat că una din problemele oraşului este cea a construcţiei unui cămin de tip creşă în cartierul Burdujeni. În acest moment, Suceava beneficiază de un singur serviciu de acest gen, acesta fiind situat în centrul Sucevei. Vă închipuiţi ce reprezintă asta pentru cetăţenii cartierului Burdujeni, traversarea oraşului de două ori pe zi pentru dreptul la educaţie al copiilor lor. Ținând cont de faptul că în cartier sunt 10.720 de apartamente şi 870 de garsoniere ocupate în proporţie de 40% de familii tinere cu copii cu vârste între 1 şi 7 ani, putem spune că este deosebit de necesară în această zonă construcţia unei creşe care ar putea uşura şi linişti viaţa cetăţenilor şi copiilor acestui cartier”, a declarat Angelica Pânzariu.

Întreprinzător privat, Angelica Pânzariu a adăugat că acest proiect a luat naştere din preocuparea faţă de problemele cetăţenilor din Burdujeni, care sunt nedreptăţiţi din acest punct de vedere. „Pentru că nouă ne pasă, ne dorim să materializăm acest proiect şi să îl facem să evolueze din stadiul de promisiune. Dorim să uşurăm viaţa burdujenenilor şi să contribuim cât putem de mult la educaţia oamenilor de mâine”, a mai spus Angelica Pânzariu. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consilierii PMP ai lui Marian Andronache vor să construiască o creşă în cartierul Burdujeni.
 Vizualizări articol: 2477 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Consilierii PMP ai lui Marian Andronache vor să construiască o creşă în cartierul Burdujeni5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei