Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 mai 2016 - Anul XXI, nr. 120 (6233)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Am ajuns să ratez finale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prins cu Festivalul de Blues, mi s-a întâmplat, cred că pentru prima oară în viaţă, să ratez toate cele patru finale de cupe naţionale de sâmbătă seara. Chiar dacă am văzut ulterior rezumatele, adică în loc de un grătar proaspăt am mâncat niscai conserve, faptul că n-am trepidat în faţa televizorului e aproape impardonabil. Din puţinul văzut, am tras însă concluzia că surprizele, câte or fi fost până acum, nu s-au înregistrat şi în finale, absolut peste tot favoritele rezolvând cazurile, chiar dacă în majoritatea lor şi cu emoţiile prelungirilor sau chiar şi cu ale loviturilor de departajare, cum s-a întâmplat în Germania. Cu acest prilej, mă simt obligat să reiau teoria prietenului Traian Ungureanu, care în urmă cu câţiva ani scria într-un editorial din "Gazeta sporturilor" că finalele (era vorba despre cele ale cupelor europene, dar e valabil şi la cele naţionale) aparţin în procentaj covârşitor echipelor cu pedigree, celor obişnuite cu performanţa de înalt nivel. Este şi motivul pentru care nu îmi fac absolut nici o grijă în privinţa finalei Champions' League, până la care au mai rămas numai patru zile: între Real, care a câştigat de 10 ori trofeul, şi Atletico, cu 0 (zero) Cupe ale Campionilor, este o distanţă intergalactică. Apropo: am văzut totuşi şi eu o finală integral. Este vorba de Copa del Rey, în care Barcelona a confirmat şi ea teoria asta, trecând la pas de Sevilla, care a mai şi jucat cu un om în plus preţ de vreo oră. M-a bucurat victoria Barcelonei, care a câştigat astfel cel de-al doilea trofeu de consolare al sezonului, după ce devenise şi campioană. Îmi imaginez cu câtă atenţie vor urmări alde Neymar, Suarez şi Piticu' triumful Real-ului. 

În bătătura noastră, după cum scriam tot aici sâmbătă, catastrofa e ca şi produsă. Rapid a reuşit contraperformanţa maximă, fiind egalată pe final de o echipă care avea doi jucători eliminaţi. Îmi este greu să cred că Pojorâta va reuşi să ne salveze, bătând Berceniul în deplasare în următoarea etapă. Însă chiar de ar face-o, la halul în care joacă ai noştri, deşi au meci cu Ceahlăul care s-a retras, nu m-ar mira că Rapid să piardă şi meciul ăsta!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Am ajuns să ratez finale.
 Vizualizări articol: 1916 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Am ajuns să ratez finale4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei