Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 iun 2012 - Anul XVII, nr. 130 (5035)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Nechifor spune că elicopterul a costat mai puţin decât a afirmat Flutur

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul USL pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, a declarat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că elicopterul pe care l-a închiriat luni pentru a se deplasa în campania electorală a costat mai puţin decât suma avansată de contracandidatul său de la PDL, Gheorghe Flutur. Cătălin Nechifor a spus că Flutur a afirmat, într-o întâlnire electorală de la Adâncata, că preţul pe care l-a plătit pentru o oră de zbor cu elicopterul ar fi fost de 15.000 de euro. În replică, Nechifor a prezentat contractul şi factura primită de la firma Aero Taxi, suma plătită pentru două de zbor fiind de 1.258 de euro, cu tot cu TVA.

„Am spus luni, public, pentru că sunt transparent, că sunt nevoit să închiriez un elicopter datorită faptului că aveam un calendar foarte încărcat. Erau foarte multe acţiuni pregătite în tot judeţul şi e imposibil să ajungi pe roţi în toate localităţile, motiv pentru care a trebuit să apelez la o firmă care oferă elicoptere spre închiriere. Şi asta pentru a putea să ajung în toate localităţile în care aveam programate întâlniri, pentru a fi alături de suceveni”, a declarat Nechifor.

El a spus că o oră de zbor costă 500 de euro, şi nu 15.000 de euro, aşa cum a spus Gheorghe Flutur.

Candidatul USL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava a precizat că din acest motiv va depune o plângere penală pentru calomnie împotriva lui Gheorghe Flutur şi îl va acţiona pe acesta în instanţă. Cătălin Nechifor a mai precizat că îi va cere contracandidatului său şi daune interese în valoare de 28.742 de euro. „Domnul Flutur a făptuit o înşelăciune prezentând situaţii neadevărate. Am dovada, am factura, am contractul şi sunt transparent. Domnul Flutur a spus că plătesc 15.000 de euro pe oră. După domnul Flutur ar fi trebuit să plătesc 30.000 de euro pe acest zbor. Drept urmare, pentru că această acţiune în judecată are şi daune interese,îi cer domnului Flutur suma de 30.000 de euro, cât spune el că a costat zborul, minus 1.258 de euro, cât a constat într-adevăr”, a declarat Cătălin Nechifor.

El a arătat că dacă va obţine aceste daune, suma va fi împărţită în mod egal, iar banii îi va dona localităţilor Râşca şi Vatra Moldoviţei, care au fost afectate de inundaţiile din ultimele zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor spune că elicopterul a costat mai puţin decât a afirmat Flutur.
 Vizualizări articol: 2488 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.38/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 26 voturi
Nechifor spune că elicopterul a costat mai puţin decât a afirmat Flutur4.4526

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
( 7 iun 2012, 11:13:02
În sec. XXI un elicopter e doar un mijloc de transport
ce atâta frăsuială ?!ziua (de campanie)are doar 48 de ore
traficul ( rutier) la noi "merge" cu viteză de mort
valurile astea-s băsisme ieftine ce se vor a fi sonore
1.1  RE: * trimis de
( 7 iun 2012, 16:01:55
Auzi-l si pe asta. Daca e doar un simplu mijloc de transport ia-ti si tu unu in m0rtii m@tii. Cand merge Basescu (Presedintele tarii, vorba aia) cu elicopterul, sariti ca strapunsi in k.u.r, iar cand iese porcul asta (un amarat de candidat la locale) cu elicopterul, ce sa mai: "un simplu mijloc de transport domle'. De cand am venit noi curge lapte si miere. Isi permit toti." Ipocritii dracu', marsh in Siberia cu rusii, ungurii in Mongolia si tiganii in Iran si India. M-am saturat de puturosi, hoti si paraziti!
2.   Auditul se face mort in popusoi...inca trimis de
( 7 iun 2012, 12:23:39
aha...dar bine le mai tine minte flutur, pe astea cu elicopterul.
este adevarat ca flutur a efectuat un ''zbor de agrement'' impreuna cu tovarasul onofrei?
este adevarat ca zona tinta a fost spatiul aerian de deasupra comunei carlibaba cu interes deosebit in zona tibau spre granita cu ucraina?
este adevarat ca ''vizita de lucru'' s-a facut pt. a sti precis cam cata padure virgina mai este de furat?
si atunci a cui a fost elicopterul? si cam cat a costat ora de zbor? pardon...oooorele de zbor, in total cam cat?

sau asta nu se pune ca a fost ''demult''.
dar fantana arteziana de 400.000 de euro de la spitalul judetean nu vi se pare ca are un pret cam maricel?
ca tot veni vorba de costuri...fiscul ce parere are? sau fiscul nu are parere...poate ca are botnita si de aia e asa liniste.

3.   TARA ARDE SI BABA SE PIAPTANA trimis de
( 7 iun 2012, 12:36:07
Ce plan economic ati prezentat alegatorilor,un plan concret in care sa demonstrati ca creati locuri de munca ,ca faceti ceva ptr populatia asta amarata si ma refer la toate formatiunile politice. chiar nu va este jena sa ne desconsiderati in halul acesta??????????ce ne pasa noua ca va plimabti cu birja sau cu luftansa?????????in ce hal de degradare a ajuns politica in romania....mare rusine.
4.   Bombonel de Suceava. trimis de
( 7 iun 2012, 14:24:22
Acest Bombonel se vrea presedinte de consiliu judetean la Suceava ca sa se plimbe pe banii contribuabililor cu elicopterul?!
5.   Comentariu trimis de
( 7 iun 2012, 16:34:22
Dar de ce uita domnul Gheorghe Flutur ca acum vreo 3 ani ,a venit cu un elicopter galben la taiat panglica si la chiolhan la SC Killer Horodnic de jos.Pe banii cui circula el atunci,pe banii lui?
6.   Comentariu trimis de
( 7 iun 2012, 16:36:01
in tara asta de pensionari besinosi si de bugetari care plimba hartii pe bani grei e normal sa se vrea o schimbare , ati iesit la mitinguri ca va taiat din salar  ☭  p... da cand sau inchis toate fabricile si au ramas pe strazi milioane de oameni nu a mai iesit nimeni in strada . taiati-le jumate din salar , daca ar lucra la patroni ar vedea ei ca esti sclav pe plantatie
7.   INTREBARE trimis de
( 7 iun 2012, 20:37:15
DAR ELICOP[TERTELE DOBORATE,CARE FILMAU IN ZONA BRODINA TRAFICUL DE TOT FELUL CINE LE PLATESTE????
CAND TRAGI IN SUS ,DE AVERTISMENT,TE MAI UITI SI UNDE TRAGI!!!
MAI, FLACAI....!
8.   Bravo,Nechifor!!! trimis de
( 8 iun 2012, 07:53:46
de ce sa strici Nissan-urile cu girofar prin gropile judetului cand te poti plimba cu elicopterul si sa ne lasi tot pe noi,prostimea platitoare de taxe,sa ne rupem suspensiile prin transeele de pe drumuri?vei ajunge"presedentele"CJ cand ne vom plimba si noi cu elicopterul!
9.   PADUCHI trimis de
( 8 iun 2012, 09:58:14
tu cu fatza asta vrei sa faci ceva?
10.   Pe cine prostește ?! trimis de
( 8 iun 2012, 10:28:37
D-le Nechifor, d-voastră credeți că populația este tâmpită și ipocrită pe cât o credeți? Mai ales că-i populația care doriți să vă voteze..
Dacă închirierea unui elicopter costă doar 1300 de euro, îmi strâng și eu prieteni și-l închiriem să dăm o raităm prin Suceava. Punem toți câte 200 de euro și suntem ciumegi. Nu știu pe cine doriți să prostiți, nu știu pe cine mințiți, dar nu cred că închirierea unui elicopter poate coasta atât de puțin.
Vă cred că USL-ul este la putere și aveți multe multe benegici și văd că aveți discount-uri, dar nu cred că populația poate mânca gogoșile pe care le vindeți.
Cumpărați-vă o pungă maro pe care să scrieți looser și lăsați-vă de politică.
Cu stimă și respect, vă salut !happy
11.   Culmea arogantei!!!!!!!!!!! trimis de
( 8 iun 2012, 10:56:51
Acsti comunisti se cred la vizitele de serviciu ale Tovarasului, ei nu pot intelege ca vremea aceea a trecut, ca ei nu au nici o sansa, ca sunt de mult istorie.............dar nu, ei in culmea arogantei fac campanie cu elicopterul si vin la emisiuni si in fata presei cu tableta, na doar ei sut clasa superioara, comunisti pana in maduva oaselor, care isi arata superioritatea fata de plebe etalandu-si cu...rile in elicpotere si afisand in emisiuni pe tablete Samsung*(na mai scot si ei un ban de la capitalisti pe reclama), fotografii din campania lor murdara, in timp ce exista oamenii care poate nu au tv sau curent electric!!!
RUSINE SA VA FIE!!!!!!!!!!!!!!!!
12.   Iar minciuni???? trimis de
( 8 iun 2012, 12:09:59
Adevarat ai pus punctul pe i Bucuvinene.Daca acum se plimba Nechifor cu elicopterul ganditi-va daca ar fi presedinte de consiliu judetean ce ar toca banii pe deplasarile lui inutile cica in interes de servici!!!!
Mergeti PSD-istilor si prostiti lumea in alt judet ca aici nu aveti sanse!
Daca ajungeti voi la guvernare 4 ani iar vom sta in ceata si cred ca nu veti avea bani nici de pensii nici de salarii pentru bugetari la ce foame aveti in voi!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei