Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 iun 2012 - Anul XVII, nr. 130 (5035)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Solicitare

Flutur le-a cerut locuitorilor din Cajvana să dea un primar PDL pentru a putea dezvolta oraşul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, care candidează pentru un nou mandat, s-a întâlnit cu câteva sute de locuitori ai oraşului Cajvana. Împreună cu Gheorghe Iacoban, candidatul PDL pentru funcţia de primar în Cajvana, Gheorghe Flutur le-a spus locuitorilor acestui oraş că merită să trăiască într-o localitate în care să beneficieze de utilităţi, de drumuri moderne şi de toate condiţiile unei localităţi urbane. Şeful administraţiei judeţene a garantat pentru Gheorghe Iacoban, spunând despre acesta că „este un om inteligent, bine pregătit, modest, un om la locul lui, care ştie să face şi proiecte şi ştie să stea de vorbă şi cu oamenii”, a spus Flutur.

El a adăugat că în Cajvana trebuie recuperat timpul care s-a pierdut fără a se realiza proiecte de dezvoltare.

„Dar dacă vreţi să recuperaţi din urmă, daţi-mi primarul meu, ca să putem să facem ceva pentru Cajvana. Pentru că am tot interesul să fac ceva şi pentru dumneavoastră. Dacă dumneavoastră veţi fi uniţi şi veţi ţine aproape şi îmi veţi da primarul meu, va trebui să mă lupt şi mai mult să aduc bani pentru Cajvana, pentru că până la urmă nu eu v-am forţat să vă faceţi oraş. Alţii au fost, care acum vor să candideze. E treaba lor, eu îi respect, dar gândiţi-vă bine. Aşa cum stau lucrurile în judeţul Suceava, cu ajutorul bunului Dumnezeu şi al dumneavoastră noi vom câştiga Consiliul Judeţean, pentru că am văzut pulsul populaţiei. Daţi-mi primarul meu pentru a fi alături de mine, ca să pot face ceva pentru Cajvana şi după patru ani să ne trageţi pe noi la răspundere”, a declarat Gheorghe Flutur.

El a adăugat că după patru ani de mandat poate să meargă în faţa alegătorilor pentru a le arăta concret care au fost realizările sale.

La rândul său, candidatul PDL pentru primăria din Cajvana, Gheorghe Iacoban, a spus că îşi propune ca proiect prioritar realizarea unei reţele de apă şi canalizare în Cajvana.

„În momentul de faţă nu avem utilităţi, apă, canalizare sau gaz din cauza faptului că ne numim oraş. De asemenea, nu trebuie să uităm de împrumutul de peste un milion de euro, pe o perioadă de 20 de ani, pentru reţelele de gaz, prin proiectul <Utilităţi şi mediu>. Este un proiect de care au beneficiat doar câteva oraşe şi noi mai avem de plătit aproximativ 70.000 de euro pe an, fără să beneficiem de nimic. Şi dacă facem o comparaţie între oraşul Cajvana şi celelalte comune din jur, Arbore, Dărmăneşti, Comăneşti, Botoşana, constatăm că am avut numai de pierdut din cauza numelui de oraş”, a spus Gheorghe Iacoban.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur le-a cerut locuitorilor din Cajvana să dea un primar PDL pentru a putea dezvolta oraşul.
 Vizualizări articol: 1767 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur le-a cerut locuitorilor din Cajvana să dea un primar PDL pentru a putea dezvolta oraşul0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei