Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 iun 2012 - Anul XVII, nr. 130 (5035)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Alegeri

Cătălina Vartic îi îndeamnă pe suceveni să meargă la vot pentru a-şi arăta atitudinea faţă de putere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul UNPR Suceava pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava, Cătălina Vartic, i-a îndemnat pe suceveni să meargă duminică la vot, considerând că numai aşa aceştia „îşi vor putea face cunoscută atitudinea faţă de putere”. Lidera progresiştilor suceveni, Cătălina Vartic, a spus că fie că a avut fonduri mai multe sau mai puţine, „cu inflaţie de afişe sau afişaje de bun-simt”, fiecare partid a încercat să îşi contureze o campanie electorala după buget, ştiinţă şi bună cuviinţă.

„Electoratul a avut toate datele pentru a-şi face o părere care să-l  ghideze la vot. Ofertele electorale au fost şi ele variate, de la demagogie pură la prezenţe şovăielnice, de la forţă la determinarea ce vine din conştiinţa că încă se mai poate schimba ceva”, a spus candidatul UNPR pentru şefia administraţiei judeţene.

Cătălina Vartic a precizat că sucevenii şi-au format deja o idee despre cum şi pe cine ar trebui să voteze, însă „o întrebare pluteşte peste intenţiile tuturor electorilor: mai are rost sa mergem la vot când se fură pe faţă, se minte şi se înşeală, se manipulează şi se mituieşte?”. Vartic a subliniat că răspunsul la aceste întrebări este în mod sigur „Da!”. „Mergeţi la vot, oameni buni, pentru că numai aşa puteţi să vă faceţi cunoscută atitudinea faţă de putere. Votaţi şi exprimaţi-vă adeziunea, dezaprobarea, furia, dezamăgirea, speranţa sau neputinţa. Doar aşa veţi putea sa schimbaţi ceva! Oricare ar fi opţiunile voastre electorale, alegeţi să vi le exprimaţi! Şi dacă tot este să alegeţi, de ce să nu creditaţi o echipă nouă, cu oameni competenţi şi oneşti cum este cea a UNPR-ului”, a declarat preşedintele UNPR Suceava.

Cătălina Vartic a spus că prin alegerea candidaţilor UNPR, sucevenii au şansa să fie cei care vor face o schimbare . „Pentru că dacă aţi văzut în ani de zile că binele nu mai ajunge şi la voi, de ce să nu încercaţi şi altceva, care ar putea să fie şansa voastră pentru o viaţă mai bună?”, a fost mesajul Cătălinei Vartic pentru alegătorii din Suceava.

Ea a adăugat că nimeni nu spune că UNPR poate face minuni şi că dacăva fi ales va putea să schimbe peste noapte „răul în bine”. Cătălina Vartic a subliniat că ceea ce poate să promită este faptul că progresiştii vor munci şi se vor implica total în folosul oamenilor.

„Îi vom respecta şi îi vom susţine pentru a trece prin această criză. Şi de unde puteţi şti că nu suntem cei pe care îi aşteptaţi, dacă nu ne acordaţi şansa de a vă demonstra ce putem face pentru voi? Daţi-ne votul dumneavoastră, pentru ca în următorii patru ani să readucem aici echilibrul şi progresul”, a mai declarat candidatul UNPR pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava, care i-a mai îndemnat pe alegătorii suceveni să-şi folosească votul într-un mod responsabil.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cătălina Vartic îi îndeamnă pe suceveni să meargă la vot pentru a-şi arăta atitudinea faţă de putere.
 Vizualizări articol: 974 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cătălina Vartic îi îndeamnă pe suceveni să meargă la vot pentru a-şi arăta atitudinea faţă de putere0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
( 7 iun 2012, 11:06:16
"atitudinea faţă de Putere" ??? băăăăiiiii , sunteţi nebuni ?
sau .. ne credeţi într-atât de proşti ?!?!?! probabil !!!
VOI SUNTEŢI LA PUTERE ( cu PDL-ul) DE ANI BUNI
e o realitate dezbrăcată de înţelesuri şi sens.Incredibil !!!
1.1  RE: * trimis de
( 7 iun 2012, 15:47:34
Miss Piggy si-a mai aratat odata tupeul. Ne considera cu sorcova pe toti sucevenii si poate pe romani in general. Cred ca putem uita ca tocmai ea e cea care a fost la putere? Crede ca se poate uita marlaneala sotului pe care l-a sustinut PDL si l-a indemnat la supra controale impotriva firmelor PSD? Sau poate si-a dat tantalaul demisia si s-a dus la o cafenea cu nume la care cica e actionar?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei