Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 iun 2012 - Anul XVII, nr. 130 (5035)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rădăuţi

Un bloc de locuinţe sociale şi un bloc ANL pentru medici rezidenţi vor fi inaugurate în scurt timp

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul rădăuţean în exerciţiu, Aurel Olărean, candidat PDL pentru al doilea mandat la şefia executivului local, şi-a propus ca la începutul lunii august să inaugureze un bloc social cu 20 de apartamente, cât şi alte 24 de apartamente pentru medicii rezidenţi, într-un bloc care va fi finalizat în vecinătatea spitalului local.

Dacă viitorii locatari se vor putea instala în curând în noile apartamente, cei aproape cinzeci de interni de la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Rădăuţi se vor muta şi ei într-un imobil nou, imobil care va fi amenajat şi dotat cu tot ce este necesar pentru odihna unor oameni care au muncit o viaţă.

Inginerul Lucia Ruscior, de la serviciul Spaţiu Locativ din Primăria Rădăuţi, a declarat: „La blocul social de pe strada 1 mai vor fi recepţionate 20 de apartamente, cel mai probabil la mijlocul lunii august, apartamente care vor fi repartizate solicitanţilor de locuinţe sociale ce îndeplinesc un anumit punctaj şi care vor fi selectaţi de Consiliul Local. Apartamentele sunt foarte mari, conforme ultimelor standarde, şi vor fi dotate cu toate utilităţile. Branşamentele la energia electrică, apă-canal, energie termică, vor fi finanţate în totalitate de primărie. Cu privire la blocul ANL din vecinătatea Spitalului Municipal Rădăuţi, bloc care va avea 24 de apartamente cu două camere, vă pot spune că este destinat medicilor rezidenţi şi specialiştilor, fiind finanţat în totalitate de Ministerul Dezvoltării. La fel ca şi în cazul blocului social, imobilul va fi finalizat la mijlocul lunii august, iar realizarea branşamentelor la utilităţi va fi suportată de administraţia locală”.

 

Olărean: Nu-mi este indiferentă nici soarta bătrânilor din municipiu

Dacă familiile fără locuinţe nu au fost uitate de primarul Olărean, nici cei mai vârstnici dintre cetăţenii municipiului nu au fost neglijaţi. Până la instalarea sezonului rece, la Rădăuţi va fi inaugurat noul cămin pentru persoane vârstnice.

„Aşa cum sunt preocupat de tineri şi de familiile tinere, nu-mi este indiferentă nici soarta bătrânilor din municipiu. Noul cămin va avea 24 de camere moderne, conectate la toate utilităţile. Căminul va dispune de sală de mese, oficii, cabinete medicale, spălătorie şi birouri pentru administraţie. Lucrările au debutat în urmă cu câteva săptămâni şi sunt sigur că bătrânii de la cămin vor sărbători Crăciunul şi Anul Nou în casă nouă”, a declarat candidatul PDL pentru un nou mandat în fruntea executivului rădăuţean, primarul în exerciţiu, Aurel Olărean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bloc de locuinţe sociale şi un bloc ANL pentru medici rezidenţi vor fi inaugurate în scurt timp.
 Vizualizări articol: 1398 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un bloc de locuinţe sociale şi un bloc ANL pentru medici rezidenţi vor fi inaugurate în scurt timp0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Avem atatia rezidenti????????????unde sunt???????? trimis de
( 7 iun 2012, 12:42:28
unde sunt acei rezidenti ca moare lumea pe capete in spitalul din radauti..hello????????aici satelitul catre extraterestrii!!!!!!!!!!!!!!nicio vorba despre infectul azil de batrani de pe volovat!!!!!!!!!!!!ei nu sunt oameni??????????unde sunt acei rezidenti care sa faca macar o vizita in acel azil mizer unde bucataresele fura ca in codru si directorii se schimba ca vremea......mare bataie de joc si mare nerusinare din cauza indiferentei celor cu putere si influenta pe bani in suceava .....chiar credeti ca suntem tembeli???????????????????rezi cui rezidenti? unde sunt?????????se sta pe hol la spital ca animalele,batranii stau de dimineta si nu se stie daca mai ajung vii acasa.....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei