Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 iun 2012 - Anul XVII, nr. 130 (5035)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Ioan Bălan: „Elicopter? Nu! Rachetă? Da!”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şeful campaniei electorale a PDL Suceava pentru alegerile locale, deputatul Ioan Bălan, a declarat, în cursul zilei de ieri, că liderul PSD Suceava şi candidatul USL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, ar avea nevoie de o rachetă, şi nu de un elicopter pentru a-l ajunge pe actualul şef al administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur. Ioan Bălan a făcut referire la faptul că Nechifor a închiriat un elicopter pentru a se deplasa în campania electorală în localităţile din judeţ. Bălan a spus că pe final de campanie se poate constata faptul că disperarea şi aroganţa adversarilor politici ai PDL nu au limită.

„Am trăit zilele acestea, împreună, la Suceava, un eveniment ieşit din comun, pe care nu-l putem cataloga decât ca o culme a aroganţei”, a declarat şeful campaniei electorale al PDL Suceava. Ioan Bălan a subliniat că după ce sucevenii au putut să vadă un lider de partid care şi-a făcut campanie de la volanul unui Rolls Royce, „la Suceava trebuie să fim şi mai cu moţ. La Suceava, trebuia să se folosească şi elicopterul în această campanie electorală”.

Ioan Bălan a mai spus că disperarea lui Cătălin Nechifor vine din diferenţa mare de scor dintre candidatul PDL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, şi candidatul USL.

„Aproape că ar trebui să spunem că între Gheorghe Flutur şi Cătălin Nechifor este o distanţă atât de lungă, încât lui Nechifor i-ar trebui o rachetă să-l ajungă”, a încheiat Ioan Bălan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Bălan: „Elicopter? Nu! Rachetă? Da!”.
 Vizualizări articol: 1649 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.71/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.7 din 7 voturi
Ioan Bălan: „Elicopter? Nu! Rachetă? Da!”2.757

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Tare enervanti sunt batranii astia d la pdl trimis de
( 7 iun 2012, 12:34:08
care e problema lor ca a mers nchifor cu elicopterul le e ciuda cumva???sa mearga si ei odata sa vada cum e.de ei nu spun nimic campania pe care ei o fac nu are nimik ilegal....de azi noapte s-au apucat sa imparta ziare cu tot felul d rautati despre usl ....eu zic ca nu e corect ceea ce fac ei si am auzit multa lume a primit bani de la pdl ca sa ii voteze duminica...sunt niste disperati dupa bani si dupa putere
2.   USL-istii comenteaza trimis de
( 7 iun 2012, 15:28:59
Nu e iliegal sa mergi cu elicopterul in campanie dar in 2 ore a cheltuit cat ma chinui eu in jumatate de an sa imi iau masina !! Ti se pare logic ca unul sa cheltuie atat de mult din comoditate ??
2.1  RE: USL-istii comenteaza trimis de
( 7 iun 2012, 16:21:09
daca in jumatate de am nu reusesti sa faci 1000 de euro ... e tristhappy Incearca sa lucrezi si mai lasa forumurilelaughing
3.   RECOMANDARE trimis de
( 7 iun 2012, 20:44:58
MAI DOM' BALANE:
UN SOYUZ2012,SA VA IMBARCATI SI SA PLECATI,SA VEDETI CE MAI FACE GAGARIN,ESTE CEA MAI RECOMANDATA IDEE.
CU NOUL COMANDANDT AL IPJ SUCEAVA,VIATA DEVINE TRISTA PTR UNII.AGRICULTURA
ESTE IN IMPAS.I-A VEDETI CE MAI PUTETI REDRESA!!!!
SUCCESURI!!!
4.   COMPLETARE trimis de
( 7 iun 2012, 20:47:16
LASA-L LA DRACU DE ELICOPTER!!!
CEI CU MONITORIZREA ,AU ALTE PLANURI!!!
5.   Comentariu trimis de
( 7 iun 2012, 22:09:12
domnilor,nu de bani isi fac probleme pdl-istii ca a mers nechifor cu elicopterul,ei puteau sa mearga fiecare din staff cu elicopterul lui.ei nu pot merge cu elicopterul pentru ca au prea pe constiinta,chiar si vietii omenesti pentru care intr-o zi vor trebui sa raspunda in fata lui Dumnezeu.cum sa mai mergi cu elicopterul in situatia lor??????????????????????????? care a murit lipind afise electorale pdl ,nu s/a mai auzit de nici o ancheta,nici un parastas,Dumnezeu sa/l ierte ,sper ca de luni incolo sa se simta razbunat de semenii lui,pamanteni.
6.   Balan... trimis de
( 8 iun 2012, 08:28:28
acum inainte de alegeri ies tot felul de personaje in fata presei.oameni alesi pe galeti si umbrele.de care nu a mai auzit nimeni de la ultimele alegeri.Capre,Balani,Onofrei,G si alte cartite care au zacut pe fotolii si functii bine platite din banii nostri.rozand molcom la ciolan au sarit arsi de gandul ca vor pierde locul in fata altor rozatoare.cei sus numiti,de difarite culori politice,ce au facut in ultimul mandat?poate au mai facut si altceva pe langa bineplatita activitate de a vorbi prin somn in Parlament si noi nu stim.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei